On vara jer je želi strasti, a one traže ljubav i pažnju | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

On vara jer je želi strasti, a one traže ljubav i pažnju

On vara jer je želi strasti, a one traže ljubav i pažnju
1

Muškarci češće varaju zbog seksa, strasti i rjeđe prekidaju brak od žena, a one to ponajprije rade zbog romantike, zaljubljenosti i manjka pažnje

VIDEO

Toni Cetinski je nakon četiri mjeseca braka snimljen u strastvenom zagrljaju s Anom Muhar. Nakon što je čuo da su fotografije iscurile u javnost, Toni je rekao da je to “propast njegova života”. No supruga Ivana je izjavila da je ljubljenje preljub, ali da nije ljuta.
- Svaka nevjera je roman za sebe, tvrdi Nataša Barolin, seksualna terapeutkinja iz Savjetovališta Korak dalje. Bilo da je riječ o nezrelom partneru koji ulazi u vezu nespreman ili ljudima koji pokleknu pred bračnim poteškoćama pa potraže izlaz u tuđem krevetu. Žene koje su opterećene poslom te brigom oko djece i kućanstva mogu prevariti supruga ako naiđu na muškarca koji će ispunjavati njihove potrebe i osjećaje. Žene, za razliku od muškaraca, rjeđe varaju zbog seksa. Upravo zbog toga češće zahtijevaju razvod. Muškarci varaju jer im nedostaje strasti, a prijevara im je privlačna jer je to veza bez obveza, kaže Barolin.
Preljub je posljedica problema, a može se prebroditi ako se partneri vole. No ako su se previše udaljili, nevjere najčešće završavaju razvodom. Preljub nije uvijek lako prepoznati, dodaje Nataša Barolin, no dulja emotivna odsutnost upozorava na probleme.
U prirodi muškaraca i žena nije monogamija, tvrdi Vedrana Rudan, jer je neprirodno biti u jednoj vezi 50 godina. Znakove partnerove nevjere ljudi ne primjećuju jer su previše zauzeti prikrivanjem vlastitih. Varaju se svi, siromašni i bogati - iz dosade ili zbog “love”. Jedina je razlika što se za preljube poznatih lakše sazna.
Nevjera može biti motivacija za spašavanje veze koja je ionako bila u krizi, ali samo ako se partneri vole.
Moguće je da vas partner vara ako je stalno odsutan, ignorira vas i zazire od nježnosti.
Ako partner odjednom kupuje kondome, a oduvijek se štitite pilulama, isprobava li nove poze u krevetu ili drastično promijeni tehniku, niste “ludi” ako posumnjate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

'Moj muž me nazvao imenom druge žene, šokirala sam se kad sam uspjela otkriti tko je ona'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Moj muž me nazvao imenom druge žene, šokirala sam se kad sam uspjela otkriti tko je ona'

Čuvanje tajni unutar veze može dovesti do dugotrajne štete, često uzrokujući značajno kršenje povjerenja.

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split
SUPER SLASTICE

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split

Čak i ako niste gurman, nemojte preskočiti ovaj popis slastica jer prema astrologiji svaki horoskopski znak ima slatkiš koji savršeno odgovara njegovom jedinstvenom raspoloženju i osobnosti
Dnevni horoskop za nedjelju 16. lipnja: Rak će puno čitati, a Vodenjak se mora odmoriti
ŠTO VAM ZVIJEZDE SPREMAJU?

Dnevni horoskop za nedjelju 16. lipnja: Rak će puno čitati, a Vodenjak se mora odmoriti

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 16. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje