Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
43 komentara

Ona ima 200 kg: To je najljepša žena koju sam u životu vidio

Volim svaki centimetar nje, a puno je centimetara za mene ljubav, uz smijeh kaže Cris za svoju partnericu. A premda je odlučan u tome da svoju izabranicu podrži, čini se da to i nije uvijek lako

Foto: TLC
43 komentara

Novi reality show TLC - ja 'Hot & Heavy' prikazuje živote morbidno pretilih žena koje se suočavaju s osudama javnosti zbog debljine, ali i zbog brakova sa muškarcima 'normalne' težine. Reality, koji se u SAD-u premijerno prikazuje 07. siječnja, prati tri para - Joy i Chrisa, Kristin i Rustyja i Adriannu i Ricarda. 

- Adrianna je najzgodnija žena koju sam u životu vidio - rekao je u najavnoj špici njen suprug Ricard, koji kaže i da su njih dvoje 'samo drugačije veličine', te kako ne vidi u čemu je tu za neke problem.

I premda on jasno daje do znanja da je sretan što mu supruga ima više od 200 kilograma, ona sama priznaje da se nije uvijek dobro osjećala zbog svog izgleda.

Foto: TLC

- Uvijek sam mislila kako ni ne zaslužujem ljubav zbog svoje debljine - rekla je, a sigurno joj ne pomaže to što su njih dvoje kao par često izloženi i javnim osudama poznatih i nepoznatih im ljudi. 

- Ja nisam nasilna osoba ali ako moram, rado ću napravit ću sve da ju zaštitim - kaže Ricardo.

USAMLJENI UMIROVLJENIK Božić je 20 godina slavio bez ikoga, a sada je plakao od sreće

Chris i Joy nisu u braku ali su u vezi već tri godine, no njegova obitelj i prijatelji njegov izbor nikako ne odobravaju, što je samo potvrdilo najveće strahove partnerice koja kaže:

- Mama mi je odavno rekla da ću teško pronaći ljubav ako budem jako debela - kaže Joy napominjući i da iz nekog razloga upravo 'konvencionalno privlačne žene' njena veza sa Crisom najviše vrijeđa.

Foto: TLC

- Ja volim svaki centimetar nje. A puno je centimetara za mene ljubav - kaže Chris uz smijeh. A premda je odlučan u tome da svoju izabranicu podrži, čini se da mu nije lako suočavati se sa zlokobnim komentarima svih koji sumnjaju u njihovu sreću. 

DARKO LAZIĆ Zbog kila mu otkazuju bubrezi i srce: 'Treba na liposukciju...'

Njega naime u jednom trenutku brat pita 'je li njihova veza seksualna' i pokušava ga nagovoriti da si nađe 'privlačniju' partnericu.

- Mogao bi biti sa kim želi a on je s njom - kaže Crisov brat koji, kako se vidi u emisiji, nije jedini koji tako misli.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message