Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

Ona ima 24, a njezin zaručnik 68 godina: Nisam s njim zbog novca, mi smo normalan par

Iako Conni priznaje da su je mnogi optužili kako samo želi novac svog starijeg zaručnika, oni su svoje obitelji uspjeli uvjeriti da su kao i svaki drugi zaljubljeni par. Upoznali su se u skloništu za beskućnike

Ljudi su bili šokirani kada smo završili zajedno. Najčešći komentar koji dobivam je da sam s njim samo zbog novca, a mnogi govore i kako je Herb sa mnom samo zbog seksa jer sam toliko mlađa, kaže Conni Cotten (24) iz Virginije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks u pandemiji 06:04

Ona i Herb Dickerson (68) upoznali su se u skloništu za beskućnike u njihovom rodnom gradu Charlottesvilleu, gdje su oboje volontirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conni Cotten (@connicotten)

U roku četiri mjeseca počeli su živjeti zajedno, a zaručili su se prošle godine kada je Conni slavila 18 mjeseci da ne pije alkohol.

- Moja obitelj je bila u šoku na početku i nisu odobravali vezu. Bili su zabrinuti za moju sigurnost, ali s vremenom su ga prihvatili jer su vidjeli koliko me usrećuje i da mu mogu vjerovati. Herb je sada dio obitelji - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conni Cotten (@connicotten)

Kaže da je prema Herbu odmah osjetila privlačnost, a njihova veza jačala je jer su se povezivali kroz svoju borbu s oporavkom od ovisnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conni Cotten (@connicotten)

- Oboje smo bili na rehabilitaciji i to je zapravo ono što me privuklo njemu. Zaprosio me prošle godina dok sam slavila 18 mjeseci kako sam trijezna. Inače za to dobiješ medalju, ali on je došao s prstenom. Kad smo se upoznali, odmah me privukao. Počela sam flertati s njim, a to ga je jako iznenadilo. Počeli smo sve više vremena provoditi zajedno, a onda su stvari krenule prilično brzo - ispričala je Conni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conni Cotten (@connicotten)

- U početku nisam znao što da mislim. Bilo mi je neobično da flerta sa mnom, i to na mjestu gdje sam radio. Ne znam što ju je privuklo meni, ali nastupila je prilično snažno. Moja obitelj rekla je kako je ona premlada i neki su rekli da samo želi moj novac, ali s vremenom su je prihvatili. Živio sam s njom i njezinim roditeljima tijekom lockdowna prošle godine pa su me uspjeli prilično dobro upoznati. Ona ima potpuno drugu energiju nego žene mojih godina i jako je otvorena - dodao je Herb.

On je imao 18, a ona 71 kad su se upoznali na sprovodu njena sina: Vjenčali su se za 14 dana
On je imao 18, a ona 71 kad su se upoznali na sprovodu njena sina: Vjenčali su se za 14 dana

Conni pak priznaje da brine zbog budućnosti i koliko joj je vremena još ostalo s Herbom, ali odlučna je iskoristiti to vrijeme na najbolji mogući način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conni Cotten (@connicotten)

- Razmišljala sam o tome da Herb neće biti tu toliko dugo kao i ja, ali radije bih provela to vrijeme s njim nego odustala od veze. Postoje mnoge prednosti veze sa starijim muškarcem. Želim jednostavan život bez igrica i komplikacija. Samo želim živjeti život sa svojom obitelji u sreći. Herb je pak rekao da je jedna od prednosti veze s mlađom djevojkom to što još imam želje i ciljeve. Ja sam jako usredotočena na ostvarivanje svojih ciljeva, a žene njegovih godina više o tome uopće ne razmišljaju - zaključila je za Daily Mail.