Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Ona je opsjednuta čišćenjem: Počinje u pet ujutro, a svaki dan pere i pegla svoju posteljinu

Ona je opsjednuta čišćenjem: Počinje u pet ujutro, a svaki dan pere i pegla svoju posteljinu

Krystal koja se 2016. godine pojavila na programu Channel 4 u emisiji 'Opsesivno kompulzivno čišćenje' glača posteljinu skoro svaki dan i briše ogledalo najmanje 50 puta kako bi osigurala da na nema nikakvih mrlja

VIDEO

Krystal za sebe kaže da je opsesivna što se tiče čišćenja, a čisti najmanje pet sati dnevno. Čak je i članovima obitelji zabranila da koriste tuš kako bi ostao besprijekoran. S čišćenjem započinje svaki dan u 5 ujutro. U emisiji 'Opsesivno kompulzivno čišćenje' Krystal je tada imala 30 godina, a otkrila je kako svakodnevno polira tuš, unatoč tome što se skoro pa nikad ne koristi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lucija Gorički preuredila dom 01:16

'Ovaj tuš, mi ga ne koristimo. Služi samo za izgled', rekla je Krystal, dok je snažno polirala staklo.

Štoviše, kako bi bila sigurna da dobro radi svoj posao, Krystal kaže da čisti sve dok ne završi i dok sve ne bude čisto.

'Kad čistim, moram određivati ​​vrijeme čišćenja. To je poput vojne operacije. Moram to obaviti', priznaje.

Kako do čistog i dezinficiranog doma?
Kako do čistog i dezinficiranog doma?

Ali kada je ona zadovoljna? Ova mama porijeklom iz Australije priznaje da je gotova kada kuća dobro miriše. Kako ona kaže, 'miris je vrlo važan.'

Dok većina ljudi na tjednoj bazi mijenja i pere posteljinu, ona priznaje kako to radi svaki dan. Za nju ni svakodnevno pranje posteljine nije dovoljno, pa ona posteljinu nakon što ju izvadi iz sušilice rublja, glača.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Kada izvadim posteljinu iz sušilice ona je i dalje zgužvana. Mislim da bi svi trebali glačati svoju posteljinu', kaže Krystal.

Krystalina opsesija čišćenjem čak je utjecala na njezinu vezu jer priznaje da joj to smeta u planiranju vjenčanja. U to je vrijeme imala osmomjesečnog sina, ali kaže da toliko vremena provodi čisteći da s partnerom nema kvalitetno vrijeme.

'Osjećam da, ako bi nekoga zanemarila, to bio moj partner. Voljela bih se vjenčati, ali ako neprestano radije biram čišćenje nego provođenje vremena s partnerom, zašto bi se onda takva osoba uopće željela vjenčati sa mnom?', pita se Krystal.

TV emisija u kojoj je gostovala Krystal sada se može gledati na YouTubeu i na TikToku, a mnogi gledatelji šokirani su njezinom opsesijom.

'Jadna njena beba, nikada neće razviti imunološki sustav, nikada neće biti izložena klicama', rekla je jedna osoba, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa