Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Astro tjedan pred nama: Djevicu čeka bolji posao, Vaga je sva u ljubavi, a Lav neće biti sretan

Astro tjedan pred nama: Djevicu čeka bolji posao, Vaga je sva u ljubavi, a Lav neće biti sretan

Lav bi mogao osjećati nezadovoljstvo i tjeskobu, iako neće znati što je uzrok tome. Vagi će pronaći ljubav na poslu, a Škorpion će biti izuzetno uspješan u poslovnom životu

VIDEO

Ovan 

Posao
Poslovi će teći sporije nego što ste očekivali. Imat ćete problema sa zametnutim dokumentima, neki ljudi neće odgovoriti na vaše upite pa ćete gubiti strpljenje. Neke bi vas kolege mogle razočarati.

Ljubav
Od 4.1. očekuju vas promjene koje će vas ugodno iznenaditi. Susret sa starom simpatijom ponovno otvara pitanja bliskosti, no vi ćete znati što i kako dalje. Oni koji su u braku, dijelit će s partnerom njegove poslovne brige i probleme. U dvoje ste jači!

Zdravlje
Često ćete mijenjati raspoloženja i prisjećati se nekih situacija iz prošlosti, što će vas rastužiti. Pokušajte se više družiti s veselim ljudima. Brinite o sebi jer postoje naznake pogoršanja zdravlja.  
 
Najbolji dan: 3. siječnja

Najlošiji dan: 6. siječnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stvari koje donose sreću 00:31

Bik 

Posao
Radom i zalaganjem isticat će se oni koje rade u prosvjeti, novinarstvu i izdavaštvu. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji školarci će dobro učiti i za vrijeme praznika, a studenti se uspješno pripremati za ispite.

Ljubav
Partner bi se mogao osjećati zanemarenim ili pak opterećenim obavezama. Navedeno stanje stvari neće dovesti do nestanka ljubavi, ali će bliskost i privrženost biti žrtvovani zbog situacija koje ćete smatrati važnijima od veze, braka ili partnera.

Zdravlje
Razdoblja krize su iza vas pa osjećate da se vraćate u dobru formu. Manje probleme možete imati s hormonima, osobito ako već imate poremećaj u radu štitnjače ili jajnika. Manje se iscrpljujte radom. 

Najbolji dan: 1. siječnja

Najlošiji dan: 3. siječnja

Blizanci 

Posao
Nećete moći izbjeći zapreke, ograničenja i zaplete pa ćete se morati itekako potruditi želite li dovršiti započeto. Zapisujte važne podatke, pridržavajte se danih obećanja i uredno pohranjujte dokumentaciju.

Ljubav
Obiteljski odnosi prolazit će “ispit zrelosti“, a odnos s partnerom zahtijevat će sve veće prilagođavanje. Ne brinite, ljubavni osjećaji su dovoljno snažni da podnesu sve izazove trenutnih zbivanja. Ostanite pribrani, ne pretjerujte s ispadima.

Oprezno! Ovi znakovi Zodijaka će vas najprije prevariti u vezi
Oprezno! Ovi znakovi Zodijaka će vas najprije prevariti u vezi

Zdravlje

Mars u vašem znaku mogao bi u znatnoj mjeri poljuljati vaše zdravlje, jer vas taj planet izlaže pojačanim iscrpljenjima. Najviše energije gubite kroz poslovne aktivnosti i zapetljanje međuljudske odnose. 

Najbolji dan: 4. siječnja

Najlošiji dan: 2. siječnja

Rak 

Posao
Mnoge od vas očekuju novi profesionalni izazovi koji bi vas mogli izbaciti pred oči šire javnosti. Morat ćete paziti što govorite i radite, osobito ako se bavite politikom ili ste estradna osoba.

Ljubav
Naći ćete se na prekretnici i neodlučno balansirati između želje za promjenom i ustaljenosti dosadašnjim načinom života. Neki od vas će krenuti svojim putem, ostaviti prošlost daleko iza sebe i u svom srcu napraviti mjesta za neke nove ljubavi.

Zdravlje
Vaše se zdravlje bitno popravilo, imate dovoljno energije koja vam pomaže u svladavanju svih napora. Jedini problem može vam zadavati nesanica i psihički nemir pa se nastojite što više opuštati ili meditirati. 

Najbolji dan: 7. siječnja

Najlošiji dan: 5. siječnja

Lav 

Posao
Sve što je vezano uz obrazovanje, vanjsku trgovinu i putovanja bit će zaštićeno, a mnogi od vas osjetit će poriv za širenjem svog znanja. Mogli biste upisati tečaj ili razmišljati o dodatnom obrazovanju.

Ne možete pronaći srodnu dušu? Horoskop otkriva mogući razlog
Ne možete pronaći srodnu dušu? Horoskop otkriva mogući razlog

Ljubav
Od 4.1. ljubav između vas i partnera neće biti uzdrmana, ali će komunikacija i razumijevanje biti loši. Na drukčiji ćete način percipirati partnerove izjave i sve ono što vas prije nije smetalo, ići će vam na živce. Možda niste ni svjesni da pretjerujete.

Zdravlje
Osjećate nezadovoljstvo i tjeskobu, iako ne znate što je uzrok takvim stanjima. Možda ste predugo biti izloženi stresnim situacijama koje su iscrpile vaše energetske zalihe. Nije naodmet provjeriti krvnu sliku. 

Najbolji dan: 3. siječnja

Najlošiji dan: 1. siječnja

Fotolia

Djevica 

Posao
Pošaljete li poslodavcu molbu za zapošljavanje, mogli biste dobiti posao. Moguća su kraća poslovna putovanja na koje će vas slati vaši nadređeni, računajući na vašu snalažljivost i profesionalnost.

Ljubav
Slobodni bi se mogli zainteresirati za osobu koju će susretati na poslu, bilo da je to stranka koja dolazi na vaše radno mjesto ili radni kolega. Djevice u braku ili vezi imaju priliku za više romantike, no netko bi vam se sa strane mogao udvarati.

Zdravlje
Mnogi među vama osjećat će se iscrpljeno. Kako biste malo ojačali živce, konzumirajte više hrane bogate B vitaminom, poput mahunarki, žitarica ili mesa. Zbog sklonosti virozama, ojačajte imunitet vitaminima.

Najbolji dan: 2. siječnja

Najlošiji dan: 5. siječnja

Vaga 

Posao
Pripazite kako se ne biste natrpavali poslovima - procijenite svoje mogućnosti! Oslanjajte se samo na vjerne prijatelje i poslovne partnere. Pazite što govorite pred kolegama i šefovima.

Ljubav
U svoj ljubavni život ulagat ćete mnogo energije i nesebično se posvećivati svom partneru. Spremni ste poboljšati svoj brak i ojačati međusobno povjerenje, a u tome ćete od 4.1. osobito biti uspješni. Nekima nije isključena simpatija na radnom mjestu. 

Zdravlje
Povoljno je vrijeme za sve vrste kozmetičkih zahvata. Promjena frizure ili nabavka novog komada odjeće, bit će sjajan način za podizanje samopouzdanja. Na radnom mjestu čuvajte se ozljeda i padova. 

Najbolji dan: 4. siječnja

Najlošiji dan: 6. siječnja

Škorpion 

Posao
Odlični planetarni utjecaji iskazat će vaše kvalitete u punom sjaju. Neće biti situacija koju nećete uspješno riješiti pa ćete prihvaćati teže radne zadatke, osobito one u kojima se traži brzina i verbalna spretnost.

Ljubav
Ako u vašem braku ili ljubavnoj vezi postoje nesporazumi koje ne znate kako riješiti, iznenadite voljenu osobu i izvedite je na romantičnu večeru uz neizostavni dar, kojim ćete iskazati svu svoju ljubav. Samci zasad neuspješno zavode simpatiju.

Horoskopski klanovi: Ovan, Lav i Strijelac su hrabri i strastveni, ali ih nećete lako ukrotiti
Horoskopski klanovi: Ovan, Lav i Strijelac su hrabri i strastveni, ali ih nećete lako ukrotiti

Zdravlje
Vedri i nasmijani, nećete nikome dopustiti da vas oneraspoloži. Kondiciju održavajte trčanjem na traci ili vožnjom orbitreka, a čim vani i malo zatopli, godit će vam i duge šetnje. Čuvajte grlo, glasnice i mjehur. 

Najbolji dan: 7. siječnja

Najlošiji dan: 1. siječnja

Strijelac

Posao
Zbrku i strku izbjeći ćete ako napravite plan i raspored izvršenja obaveza i ako se budete toga pridržavali. Morat ćete u kratkom vremenskom roku obaviti jedan zadatak ili stupiti u kontakt s važnom osobom.

Ljubav
Ako vam se netko sviđa, uposlit ćete sva svoja zavodnička umijeća ne biste li je osvojili. Takve će akcije sada biti vrlo uspješne. Strijelci u brakovima bit će zadovoljni situacijom u kući, kao i odnosom s partnerom jer će naklonjena Venera od 4.1. buditi romantiku.

Zdravlje 
Osjetljivi ste na vremenske utjecaje. Stariji će pripadnici znaka osjećati bolove na mjestima prijašnjih ozljeda, a ni problemi s tlakom ih neće zaobići. Bit ćete opterećeni poslom, ali i obiteljskim zbivanjima.

Najbolji dan: 5. siječnja

Najlošiji dan: 3. siječnja

Jarac

Posao
Osjetit ćete kada treba iskoraknuti prema naprijed, a kad se malo povući. Mogli biste češće putovati, više komunicirati i družiti se s kolegama na poslu. Moguć je premještaj, putovanje, nove dužnosti.

Ljubav
Na miran i staložen način rješavat ćete bračne probleme i svom životu dati pečat odgovornosti. Bit ćete puni razumijevanja prema partneru, što će vam pomoći da poboljšate odnos. Ostvarit ćete neke važne zajedničke ciljeve i planove.

Zdravlje
U odličnom ste razdoblju i vaše je zdravlje dobro. Ženske pripadnice znaka će masažama i kozmetičkim tretmanima nastojati što dulje zadržati mladenački izgled, dok će muškarci svoj izgled radije tesati u teretani.  

Najbolji dan: 2. siječnja

Najlošiji dan: 7. siječnja

Vodenjak 

Posao
Odnosi sa klijentima, kupcima, pacijentima, suradnicima i partnerima bit će izvrsni. Razmatrat ćete mogućnost ulaganja kapitala i dizanja kredita, kao i kupnje vrijednih predmeta na rate.

Ljubav
Zahvaljujući naklonjenoj Veneri u vašem znaku događat će se sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, prekidi dotrajalih veza i ulasci u nove i još ljepše od prethodnih. Mnogi od vas bit će sretno zaljubljeni, ako ne baš ovaj tjedan, onda u idućima zasigurno.

Zdravlje
Sa zdravljem nećete imati problema jer ste u razdoblju koje ojačava vaš imunitet i podiže izdržljivost. Zbog Venere u vašem znaku bit ćete skloni uljepšavanju pa će odlasci kozmetičaru i frizeru biti učestali.

Najbolji dan:  4. siječnja

Najlošiji dan: 1. siječnja

Ribe 

Posao
Ususret vam dolaze odlične poslovne prilike, ali pazite da ih ne pokvarite zbog nedostatka strpljenja i diplomatskog takta. Mogli biste imati vrlo napet i neprijateljski odnos s kolegicom.

Ljubav
Ako ste sami, pazite da se ne zaljubite u osobu koja nema čistu ljubavnu prošlost, odnosno u nekog tko će vam tajiti da se nalazi u braku ili vezi. Ne budite nikome „rame za plakanje“. Ako ste u braku, nekim Ribama nije isljučen „ ljubavni trokut“.

Zdravlje
Vašem će organizmu trebati mnogo odmora i sna. Izbjegavajte ispijanje velikih količina kave i ostalih kofeinskih napitaka koji će poticati vašu razdražljivost. Žene ovog znaka mogle bi imati ginekoloških tegoba.

Najbolji dan: 7. siječnja

Najlošiji dan: 5. siječnja

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'
PODUZETNICA IZ ČEPINA

Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'

Poduzetnica i mama Malaika Tordi Molnar iz Čepina ostala je bez posla i okrenula se kreativnosti. Nije zažalila, njezine šalice su hit, a prodaje ih po cijeloj Europi