Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Organizirajte nakit prema stilu i ključnim komadima koje nosite

Organizirajte nakit prema stilu i ključnim komadima koje nosite

Nakit se zna nakrcati, a osnova dobre organizacije omiljenih ukrasa zasniva se na kreacijama koje volite nositi često te onima koje se slažu s vašim stilom odijevanja

Nakit je posebna niša omiljenih modnih detalja te zahtijeva brigu ne samo o tome kako ga čuvamo, već i kupujemo, a zna se desiti da se kroz godine nagomila. Prvo treba baciti komade koji su izgubili sjaj, primjer je bižuterija koja nakon nekog vremena izgubi svoju draž.

- Obično sačuvam one osnovne komade koje često nosim, koje znam da neću pronaći samo tako - komentirao je dizajner nakita Morgan Thomas za InStyle.

POGLEDAJTE VIDEO: Inovativan nakit inspiriran zagrebačkim Hendrix mostom potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Pokretanje videa ...

Dobro je odrediti vlastite kriterije te po tome birati i čuvati nakit, ovisno o vašem stilu i načinu na koji ga nosite. Bez obzira radi li se o klasicima ili nečemu posebnom, bižuteriji ili plemenitim metalima.

Prljavština na nakitu

Idealna osobna kapsula kolekcija nakita je ona koja svakodnevno donosi nešto posebno, da vas veseli ili ima neko značenje, a opet se može kombinirati s odjećom.

Chic detalji kojima ćete 'podići' svaki outfit, pa čak i trenirku
Chic detalji kojima ćete 'podići' svaki outfit, pa čak i trenirku

Također, poanta dobrog nakita je da se slaže s lifestyleom, ovisno o tome nosite li svaki dan odijelo, kostim ili ležerne traperice i kožnjake.

- Danas je izbor velik, predlažem da ako tražite nešto novo, napravite popis, kako ne biste zalutali - savjetuje Thomas.

Perje, svila i dijamanti: Marlene Dietrich bila je kraljica glamura
Perje, svila i dijamanti: Marlene Dietrich bila je kraljica glamura

Od oblika stručnjak ističe oblik ringa kao jedan od stilski najzahvalnijih, koji se može nositi godinama, bez obzira bilo ljeto ili zima. Među klasicima su i biseri, kao simbol elegancije i ženstvenosti.