Lifestyle

Komentari 0

Organizirajte nakit prema stilu i ključnim komadima koje nosite

Organizirajte nakit prema stilu i ključnim komadima koje nosite

Nakit se zna nakrcati, a osnova dobre organizacije omiljenih ukrasa zasniva se na kreacijama koje volite nositi često te onima koje se slažu s vašim stilom odijevanja

Nakit je posebna niša omiljenih modnih detalja te zahtijeva brigu ne samo o tome kako ga čuvamo, već i kupujemo, a zna se desiti da se kroz godine nagomila. Prvo treba baciti komade koji su izgubili sjaj, primjer je bižuterija koja nakon nekog vremena izgubi svoju draž.

- Obično sačuvam one osnovne komade koje često nosim, koje znam da neću pronaći samo tako - komentirao je dizajner nakita Morgan Thomas za InStyle.

POGLEDAJTE VIDEO: Inovativan nakit inspiriran zagrebačkim Hendrix mostom potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Dobro je odrediti vlastite kriterije te po tome birati i čuvati nakit, ovisno o vašem stilu i načinu na koji ga nosite. Bez obzira radi li se o klasicima ili nečemu posebnom, bižuteriji ili plemenitim metalima.

Idealna osobna kapsula kolekcija nakita je ona koja svakodnevno donosi nešto posebno, da vas veseli ili ima neko značenje, a opet se može kombinirati s odjećom.

Također, poanta dobrog nakita je da se slaže s lifestyleom, ovisno o tome nosite li svaki dan odijelo, kostim ili ležerne traperice i kožnjake.

- Danas je izbor velik, predlažem da ako tražite nešto novo, napravite popis, kako ne biste zalutali - savjetuje Thomas.

Od oblika stručnjak ističe oblik ringa kao jedan od stilski najzahvalnijih, koji se može nositi godinama, bez obzira bilo ljeto ili zima. Među klasicima su i biseri, kao simbol elegancije i ženstvenosti.

Najčitaniji članci