Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Osam znakova koji će vam reći je li netko bacio kletvu na vas

Sigurno ste barem nekoliko puta u životu upali u neku crnu rupu i pomislili da vas je netko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše se stvari samo nižu pa se pitate zašto se baš vama događaju samo loše stvari.

Foto: IMDB
203 komentara

Praznovje je i dalje sastavni dio našeg društva, a mnogi su uvjereni da se iza zemaljskog svijeta kriju spiritualne tajne koje nitko od nas još ne razumije. Zavirili smo u knjige koje se kroz stoljeća bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno kako ih prepoznati i zaštiti se od njih.

Naravno, ovi znakovi se mogu povezati s raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako se ne smiju pouzdano uzimati kao dio potencijalne kletve. Tek kao kuriozitet i praznovjerje.

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove kletve. Oni tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja, da postoji velika mogućnost da vas je netko prokleo.

1. Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova.

2. Financijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili financijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne financijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vrijeme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4. Noćne more: Iznenada ste počeli sanjati čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uvjerljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

5. Crno znamenje: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste doista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak.

7. Neobjašnjiva bol: Ako češće nego ikad prije osjećate bol u tijelu koju ne možete objasniti, pogotovo u donjem dijelu leđa, trbuhu pa čak i nogama, a liječnici ne mogu otkriti koji je razlog.

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite po noći, dugo ne možete zaspati, preznojavate se tijekom noći, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je netko "uhvatio na zub".

Tekstovi o kletvama spominju da se napadi događaju u tri vala, svaki od njih će biti sve jači i jači. Stoga ukoliko se pronađete više od četiri navedena znaka, knjige savjetuju da razmislite o skidanju kletve. Ipak, još jednom valja napomenuti da svi ovi znakovi mogu povezati s brojnim životnim situacijama i stanjima i da ih treba uzeti s velikom dozom rezerve i isključivo kao kuriozitet.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message