Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Osjetila je trenutak kada joj je otac umro - došao se oprostiti

Osjetila je trenutak kada joj je otac umro - došao se oprostiti
1

Usred noći je osjetila nekoga u sobi, nečije ruke kako je nježno miluju po glavi. Kratko nakon toga obitelj joj je javila da je tata iznenada umro - živio je 150 kilometara dalje...

VIDEO

Žena imena Katarina živjela je 150 kilometara od svojeg oca koji je bio zdrav i nije bilo nikakvih slutnji da bi mogao uskoro umrijeti. Jedne noći osjetila je u svojoj sobi kako nije sama, osjetila je nečije ruke, kao da je nježno miluju po glavi. Iako je to sve bilo vrlo čudno, osjetila je neko zadovoljstvo, a osjećaj je bio toliko intenzivan da ga je ispričala svojem sinu.

Kratko nakon toga obitelj joj je javila da je tata iznenada umro, tu noć kada je proživjela to neobično iskustvo. Shvatila je da se otac došao oprostiti od nje i pružiti joj utjehu. 

Dreamstime

Slično iskustvo imao je i jedan muškarac dok je bio dijete. Kao i svako jutro, šišao je u kuhinju na doručak i vidio svojeg oca kako sjedi za stolom i čita novine, kao što je to uglavnom radio svakog jutra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No tada mu je prišla majka i tiho mu rekla kako mu je otac umro. Kako je ona to izgovorila, lik oca je nestao.

Australski liječnik Michael Barbat napravio je studiju na tu temu i zaključio da samo pet posto takvih iskustava bude vizualno. Velika većina ljudi osjetila je kao da je netko uz njih, ali nisu vidjeli nikoga.

Tada su znali dobiti poriv da nekoga nazovu, da okrenu volan automobila i krenu u drugom smjeru, da se rasplaču bez nekog naizgled konkretnog razloga... To se ponekad znalo događati upravo u trenucima kada im je netko blizak i drag umro, a ponekad nakon njihove smrti, kao da je duh preminulog došao do njih.

Karen Simon iz Toronta u Kanadi svojeg je oca vidjela vrlo realno mjesec i pol nakon što je umro. Kaže da se vozila hladnom cestom kad ga je u jednom trenutku ugledala pokraj sebe, na suvozačkom mjestu.

Sjedio je tamo na način kako je to radio i dok je bio živ - pomalo nagnut na lijevu stranu. Nakon 15-ak kilometara je nestao. Nju je ovo iskustvo potpuno promijenilo, prenosi Atma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku