Saznaj tko je sve osvojio ulaznice za humanitarnu utrku! | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Saznaj tko je sve osvojio ulaznice za humanitarnu utrku!

Saznaj tko je sve osvojio ulaznice za humanitarnu utrku!
2

10. svibnja imali ste priliku odgovoriti točno na nagradno pitanje u komentar na Facebook stranici 24sata i osvojiti ulaznice za utrku ROG HOLI RUN&FEST! U nastavku saznajte dobitnike!

Dobitnici nagradnog natječaja su

Toni Šoša, Petra Samolov, Antonija Rimac, Mateja Horvat, Mateja Jambrović, Sandra Slivar, Marta Đapić, Doriana Tijan, Ivana Vukorepa, Anamarija Kezeric, Marija Kranjčec, Lorena Grdanović, Lucija Krsticevic, Dora Jakupović, Erna Sikirić, Tara Malović, Rima Dodlek Baričević, Aleksandra Đođ, Irena Gruica, Ivan Čamber, Valentin Matokanović, Miriam Jakšić, Mihovil Pavešković, Maja Čusak, Ana Ivandija, Josipa Špoljarić, Lucija Bihar, Dino Vlašić, Duga Zima i Andrea Sucic.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

13. svibnja 2017. na zagrebačkom Jarunu od 15.00 sati počinje nikad viđena zabava u Hrvatskoj!

ROG HOLI RUN&FEST prvi puta u Hrvatskoj, za sve uzraste, obitelji s djecom i osobe s invaliditetom organizira utrku trkača, rolera i veliki DJ party u samoj ciljnoj areni utrke. Cijeli događaj upotpunit će šarenilo živopisnih holi boja kojima će se posipati sudionici dužinom cijele trase utrke i koje će dodatno uzavrijeti atmosferu. 

Na ROG HOLI RUN&FEST-u slavit će se pokret i jednakost te poticati na kretanje, bez obzira na ograničenja u kretanju, a na kraju utrke sudionike očekuje veliki DJ party uz Vanillaz i Kostu Radmana te razne animacije i food and drink corner.

Ulaznice za utrku i party, po cijeni od 50 kn, mogu se nabaviti online, u sustavu Entrio, a sve informacije o događaju možete pročitati na stranici www.holirunfest.com ili na Facebooku HoliZagreb.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti, još jedan u nizu, vrhunskih sadržaja i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate po utrkama u bojama.

Pročitaj pravila nagradnog natječaja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...

Kažu da se ovi znakovi Zodijaka ljube se bolje od svih drugih...
LAŽU LI?

Kažu da se ovi znakovi Zodijaka ljube se bolje od svih drugih...

Prema mišljenjima astrologa, potrebno je nekoliko ključnih sastojaka da bi vaš horoskopski znak bio na popisu onih koji se najbolje ljube - samopouzdanje, strast, iskustvo i emocionalna inteligencija
'Sjela sam na mobitel, stavila vibriranje i naručila 100 poruka'
KOJA IDEJA!

'Sjela sam na mobitel, stavila vibriranje i naručila 100 poruka'

'Imala sam prilično tvrdog plišanog Mufasu pa sam pokušala s njim. Poslije sam se osjećala grozno jer sam ga tako zlostavljala da sam ga sakrila u ormar kako me ne bi mogao gledati'