Lifestyle

Komentari 3

Otac je napustio obitelj kada je vidio da se rodila bez pola lica: Želim biti slavna da me prihvati

Otac je napustio obitelj kada je vidio da se rodila bez pola lica: Želim biti slavna da me prihvati

Yaroslava Oleinik (17) iz grada Kostanaya u sjevernom Kazahstanu cijeli život sanja o ponovnom susretu sa svojim ocem. On je napustio obitelj kada je vidio da se rodila bez nosa i lijevog oka

Sanjam o tome da postanem poznata glazbenica kako bi moj otac bio ponosan na mene, kaže 17-godišnja Yaroslava Oleinik, koja je prije tri godine pokrenula profil na Instagramu gdje objavljuje slike i videe u kojima predstavlja svoju glazbu.

Za lokalne medije ispričala je kako su njezini roditelji željeli dijete i jedva su čekali da se ona rodi. No kada se Yaroslava rodila bez pola lica, to je uništilo njihovu obitelj.

- Majka je prihvatila moj neobičan izgled. Voli me i brine se za mene. Moj otac napustio nas je čim me vidio nakon poroda. Od onda ga nismo vidjeli ni čuli - priča tinejdžerica, a prenosi Daily Mail.

Otac, koji je navodno vozač kamiona i dobro zarađuje, nikada nije davao novac Yaroslavinoj majci, koja je morala raditi i sama podignuti kćer.

Unatoč tome, Yaroslava se ne ljuti na oca i odlučna je u namjeri da ga upozna jednog dana. Pokušala je doći do njega preko društvenih mreža, ali svi njezini upiti ostali su neodgovoreni.

- Pronašla sam njegove profile i slala mu poruke, ali mi nikada nije odgovorio - kaže.

Njezina majka Ekaterina pita ju zbog čega to uopće radi, kada je očito da otac ne želi pričati s njom, ali Yaroslava je znatiželjna i želi znati kako mu je u životu.

- On je ipak moj otac - kaže.

Priznaje kako joj je dugo trebalo da prihvati svoj izgled i htjela je promijeniti sve na sebi.

- S vremenom sam se smirila i prihvatila kakva jesam. Više uopće nemam živčane slomove - priča.

Godinama je učila svirati gitaru i sanja da će postati poznata glazbenica kako bi otac bio ponosan na nju i poželio ju upoznati.

Zbog svog stanja, Yaroslava ima problema sa disanjem i potrebna joj je operacija rekonstrukcije nosa. 

Najčitaniji članci