Obavijesti

Lifestyle

Otkrijte tajnu vezu zaštite okoliša i njegovane kose

Otkrijte tajnu vezu zaštite okoliša i njegovane kose
1

Ionako morate kupiti novi šampon, zar ne?

Neke veze teško je razumjeti i gotovo je nemoguće shvatiti spone koje naizgled povezuju nespojivo.

Kako bi vam približili činjenicu da je svaki dio vašeg života povezan sa zaštitom okoliša, L'Oreal i dm pokrenuli su veliku eko akciju.

Do kraja rujna u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj predajte plastičnu praznu ambalažu kozmetičkog proizvoda bilo koje marke i bez obzira na mjesto kupovine. Kao zahvalu za sudjelovanje u inicijativi i za doprinos zaštiti okoliša, za jednu predanu tijekom kolovoza možete ostvariti 30 % popusta pri kupnji L'Oreal Paris i Garnier proizvoda za njegu kose.

Šampon, regenerator, maska za kosu, proizvod za stiliziranje...vrijeme je da te proizvode ne gledate samo kao vaše partnere u njezi kose. Jer kad ih potrošite, oni postaju otpad. I to plastični otpad koji je iznimno štetan za okoliš - ako se ne zbrinjava ispravno.

Kada potrošite šampon, nemojte jednostavno baciti praznu ambalažu u smeće. Sjetite se da vam je zaštita okoliša sada usput. Ionako morate kupiti novi šampon, zar ne? Zašto onda sa sobom u najbližu prodavaonicu dm-a ne biste ponijeli ambalažu, odložili je u za to predviđenu kutiju i ostvarili 30 % popusta pri kupnji novog šampona L'Oreal Paris ili Garnier?

Može li jednostavnije?

Potražite najbliži dm, ponesite ambalažu potrošenih kozmetičkih proizvoda i pomozite dm-u da svojih 157 prodavaonica u 60 gradova pretvori u prave centre za zaštitu okoliša.

Najbliži dm centar za zaštitu okoliša pronađite na poveznici: dm.hr/prodavaonice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju