Lifestyle

Komentari 1

Otkrila kako savršeno očistiti ploču za kuhanje - brzo i lako

Otkrila kako savršeno očistiti ploču za kuhanje - brzo i lako

Ako imate tvrdoglave mrlje na ploči za kuhanje, vjerojatno mislite da nema tog sredstva ni snage kojom ćete ih se riješiti. No čini se da ipak postoji jednostavan način na koji će ploča ponovo zablistati

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ako ste stalno umorni, možda je razlog u ovih devet stanja

Tijekom kuhanja hrana pada po ploči, a potom se zbog visokih temperatura na njoj zapeče. Nakon toga je teško postići da površina zablista, piše Mirror.

Nema te količine sredstava za čišćenje ni fizičke snage koju će uložiti domaćica kako bi povratila stari sjaj, a zbog mrlja će ploča, koliko je god očistili, uvijek djelovati prljavo. No članica grupe Cleaning Tips & Tricks na Facebooku sa više od 200.000 ostalih članova nesebično je podijelila svoje otkriće.Nakon što je oribala svoju električnu ploču, nije bila zadovoljna bijelim mrljama koje su ostale na površini. Zato je uzela ulje za njegu dječje kože i kapnula nekoliko kapi na mrlje koje su odmah nestale, a njezina električna ploča za kuhanje zasjala je kao da je nova.

Ostali članovi grupe bili su oduševljeni su joj zahvalili na savjetu, priznajući kako se sami nikad ne bi sjetili tog trika, a jedna domaćica dodala je kako ona koristi ulje naranče te ono ima isti učinak, a pojašnjava kako će bilo koje ulje pomoći i još dati završni sjaj.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ovih 15 stvari iz hotela možete ponijeti kući sasvim besplatno

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci