Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Otporni na razmazivanje: Mali trikovi za dugotrajnu šminku

Otporni na razmazivanje: Mali trikovi za dugotrajnu šminku
1

Maskara će biti čvršća i dugotrajnija uz prethodno zagrijani uvijač trepavica, smokey eyes najbolje je popraviti zlatnim i srebrnim tonovima, a ruž duže traje uz sjajilo

VIDEO

U vrijeme blagdana žene posebno paze na svoj izgled. Pritom šminka mora biti postojana na cjelonoćnom partyju, a uz ove male trikove i vi je možete lako održati. 

  • Tijekom partyja i višesatnog plesa, šminka više nije ni nalik onome na početku. Sjenilo se razmazalo i djeluje neuredno, no to lako možete popraviti. Umjesto pudera i još dodatnih slojeva sjenila, smokey eyes popravite kremastim sjenilom u zlatnim i srebrnim tonovima. Nanesite ga na sredinu kapka i uz luk obrva, to će instantno otvoriti vaš pogled i djelovat ćete svježe. 
  • Razmazanu maskaru ili olovku za oči nemojte pokušavati očistiti prstima, tako ćete samo pogoršati stvari. Radije koristite maramicu. Makeup ćete najlakše popraviti olovkom u boji kože. 
  • Da bi vaš ruž trajao cijele noći, na usne nakon ruža nanesite sjajilo, ali samo na sredinu. Osim što će trajati, sjajilo će usnama dati punoću. Najbolje od svega je što ga možete nanijeti bez ogledala. 
  • Rumenilo ili crveni ruž na jagodicama najbolje podižu look, unatoč tome što šminka već lagano nestaje.
  • Sjajni puder za tijelo tijekom noći će izblijediti, no nemojte nanositi drugi sloj jer će izgledati loše. Umjesto toga isprobajte listiće za masnu kožu, postići ćete isti efekt. 
  • Na početku šminkanja, nakon upijene hidratantne kreme svakako nanesite primer. On će fiksirati puder, zagladiti lice i učiniti ga besprijekornim. Odličan je i zato što "drži sve na mjestu".
  • Maskara i eyeliner za ovako duge tulume bolje da su vodootporni. Znoj, a možda i suze mogle bi ljepoticu pretvoriti u ono što ne želi. 
  • Uvijač za trepavice zagrijte kratko sa sušilom za kosu, svega par sekundi. Uvijte trepavice i nanesite dva sloja maskare. Zbog topline, trepavice će biti snažnije i duže uvijene.
  • Nanošenje dviju različitih tekstura rumenila može produljiti njegovo trajanje. Najprije nanesite kremasto ili tekuće rumenilo, a potom ono u kamenu, ali samo na vrhove područja koje ste našminkali. Tako ćete dobiti zdrav izgled, ali i duže ga zadržati na koži.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith