Lifestyle

Komentari 0

Otvoren atraktivan Laser Tag u sklopu Karting Arene Zagreb

Otvoren atraktivan Laser Tag u sklopu Karting Arene Zagreb

Od siječnja ove godine u Zagrebu je otvoren spektakularni laser tag, uređen u stilu napuštenog svemirskog broda, a igračima je na raspolaganju najbolja oprema na tržištu

Laser tag, igra koja je otvorena u sklopu Karting Arene na zagrebačkom velesajmu, je apsolutna novost u Hrvatskoj, a igra je slična paintballu, samo što puška, umjesto kuglica, ispaljuje zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Sve pogotke tijekom igre registrira i računalo koje, ovisno o tipu igre za koji su se igrači odlučili, kalkulira rezultat i proglašava pobjednika.

Bitka laserima se odvija u areni od 450 kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači ‘ratuju’ kroz labirint poligona i platformi koji uz kombinaciju UV reflektora i treperećih prsluka izgledaju spektakularno i predstavljaju vrhunski vizualni doživljaj.

- Osim igračima koji se žele zabaviti, laser tag će biti izuzetno zanimljiv i igračima koji uz zabavu žele napraviti nešto korisno za svoje tijelo, jer samo jedna 10-minutna igra sagori od 200 do 500 kcal, a što je najljepše sve je užasno zabavno - izjavio je Mario Belužić, voditelj laser taga u Karting Areni Zagreb.

- Igra također doprinosi razvoju koordinacije vida i ruku, a pozitivno utječe na fizičku izdržljivost i fokus jer je tijekom igre u pokretu cijelo tijelo, a igrači non-stop trče kako bi izbjegli pogotke i stekli bolju stratešku poziciju prolazeći kroz svemirske labirinte laser space arene - dodao je.

Laser tag mogu igrati svi, bez obzira na godine i spol, a igrači svoje igre i način bodovanja biraju u dogovoru s game masterom, prenosi punkufer.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci