Lifestyle

Komentari 11

Ova mlada dama se nije šišala 11 godina, oborila svoj rekord

Ova mlada dama se nije šišala 11 godina, oborila svoj rekord

Prijatelji i školski kolege nazivaju je Matovilkom prema princezi duge kose iz bajke braće Grimm. Nilanshi Patel se može pohvaliti da 11 godina nije vidjela frizera

Indijka Nilanshi Patel obranila je naslov tinejdžerice s najduljom kosom na svijetu, a ove je godine čak potukla vlasti rekord koji iznosi 190 centimetara.

Djevojka iz gradića Modase u indijskoj državi Gujarat dobila je u 2019. ponovno ceritifikat Guinnessove knjige rekorda, s time da je poboljšala svoj rezultat iz prosinca 2018., kada je njezina kosa bila duga 170,5 centimetara.

POGLEDAJTE VIDEO

Prijatelji i školski kolege nazivaju je Matovilkom prema princezi duge kose iz bajke braće Grimm. Nilanshi Patel se može pohvaliti da 11 godina nije vidjela frizera.

- Kad sam imala šest godina, doživjela sam vrlo loše iskustvo u lokalnom frizerskom salonu. Od tada sam oklijevala odrezati kosu. Moji su roditelji poštivali moj izbor i sada mi je kosa srećonoša - objasnila je.

Da bi mogla hodati i pritom se ne spoticati o vlastitu kosu ako je raspuštena, sedamnaestogodišnjakinja mora nositi visoke potpetice. 

Najčešće kosu splete u pletenicu ili je savije, a problema ima jedino pri plivanju, priznaje djevojka koja želi postati inženjerka. (kt)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci