Lifestyle

Komentari 1

Ovaj umjetnik radi nevjerojatno realistične portrete žena, na tri jedinstvena i predivna načina

Ovaj umjetnik radi nevjerojatno realistične portrete žena, na tri jedinstvena i predivna načina

Predstavljam tri različite forme koje sam razvijao u posljednjih godinu i pol. Prva su moji tradicionalni prelomljeni portreti, drugi su ljušteći portreti, a treće je ono što nazivam 'skrivenim riječima', rekao je

- Volim se potruditi sa svakom slikom i napraviti nešto zanimljivije ili složenije ili jednostavno drugačije od zadnje slike - rekao je umjetnik James Bullogh, Amerikanac koji je odlučio živjeti u njemačkom Berlinu, a za čije radove neki kažu da odudaraju od konvencionalnih portreta i vrlo su dinamični.

POGLEDAJTE VIDEO O pomičnim skulpturama od papira:

Svoje najnovije uratke predstavio je na samostalnoj izložbi pod nazivom 'Parallel Truths' (prev. paralelne istine) u Culveru u Kaliforniji. 

- Trenutno predstavljam tri različite forme koje sam razvijao u posljednjih godinu i pol dana. Prva su moji tradicionalni prelomljeni portreti, ali gurnuti sam malo dalje u smislu kompozicije, nježnosti slike i razine detalja - rekao je.

- Drugi su moji ljušteći portreti koji daju osjećaj da se slika ljušti sa zida ili se zid odvaja i otkriva portret ispod. Treće je ono što nazivam 'skrivenim riječima', ali umjesto otkrivanja portreta ispod oguljene pozadine otkriva se skrivena riječ za koju se zbilja morate potruditi kako biste je našli - pojasnio je, a prenosi MY MODERN MET.

Pogledajte koliko su njegove slike jedinstvene:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Najčitaniji članci