Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Ove brijačnice savjetuju kako se ošišati ili obrijati kod kuće

Ove brijačnice savjetuju kako se ošišati ili obrijati kod kuće
1

Muškarci diljem svijeta zbog karantene uzimaju stvar u ruke i pokušavaju se sami ošišati. Iako se opcija šišanja na ćelavo uvijek nudi, postoje i drugi načini kako možete održavati kosu bez posjeta frizeru

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nemojte pretjerati: Kokteli koje možete lako napraviti kod kuće

Na društvenim mrežama možete pronaći sjajne vodiče koji vam objašnjavaju svaki korak. Ali, ako nikad niste uzeli mašinu u ruke ili imate kompliciraniju frizuru možda je bolje da se obratite profesionalcima. Jedan o načina je da pitate svog frizera nudi li savjete preko Zooma ili ostalih video aplikacija. Drugi način je da potražite tutorijale na internetu ili rezervirate satove poznatih frizerskih salona.

Evo što možete pogledati prije nego uzmete svoju kosu u svoje ruke:

Art of Shaving

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brijačnica 'Art of Shaving' svoj Instagram profil je pretvorila u 'virtualnu brijačnicu'. Objavljuju IGTV videozapise i Instagram liveove gdje profesionalni brijači pokazuju kako se ošišati kod kuće i kako skratiti bradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Art of Shaving (@theartofshaving)

Možete čak rezervirati pojedinačne konzultacije sa stručnjacima iz 'Art of Shaving' kako biste dobili personalizirane savjete.

Fellow Barber

Popularni lanac brijačnica u New Yorku 'Fellow Barber' na Instagramu redovito ima liveove pod nazivom 'Pitaj brijača' gdje njihovi profesionalci odgovaraju na sva pitanja o kosi.

Schick Hydro

Popularna brijačnica 'Schick' je unajmila brijače koji nemaju posao za izradu videozapisa o pravilnim navikama brijanja, kako eksperimentirati s dlakama na licu te kako održavati bradu kod kuće. Poznati brijači poput Vernona Scotta, Kylea Krieglera i Anthonyja Giannottija na Instagramu će prenositi liveove, a ako ih ne uhvatite odmah, liveovi će biti dostupni u naglascima.

Ovo je bolje rješenje za plaže: 'Bambus umjesto pleksiglasa!'
Ovo je bolje rješenje za plaže: 'Bambus umjesto pleksiglasa!'

Kristan Serafino

Serafino stoji iza nekih od najboljih frizura poznatih kao što su frizure Ryana Reynoldsa, Jake Gyllenhaala, Roberta Pattinsona, a ona sada nudi virtualne satove o frizurama s njom ili drugima stručnjacima  iz njenog tima. Satovi se naplaćuju, a cijena ovisi o tome što želite napraviti, a  dio naknade ide izravno frizerskim salonima bez posla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @KristanSerafino (@serafinosays)

Murdock London

Britanske brijačnice 'Murdock London' na svom Instagram profilu redovito prikazuju IGTV- epizode o svemu što vas zanima, od toga kako održavati bradu do toga kako stilizirati vašu frizuru u kući.

Sally Hershberger

Frizerka Sally Hershberger - žena koja stoji iza nekih od najboljih frizura u Hollywoodu - prvi put nudi FaceTime sastanke, koje možete rezervirati preko e-maila (cs@sallyhershberger.com). Cijena satova se naplaćuje.

Udala se za svog heroja: Ljubav se rodila kad joj je spasio život
Udala se za svog heroja: Ljubav se rodila kad joj je spasio život

Act&Acre

Moderna wellness marka za njegu kose  Act & Acre na svom Instagramu ima tjedne liveove gdje profesionalni frizeri odgovaraju na vaša pitanja. Ako propustite live, ne brinite jer će on biti spremljen u naglascima. Nude i besplatne satove jedan na jedan sa stilistima, a sve što trebate je kontaktirati ih na Instagramu, prenosi Men's Health.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cijeli život se bori s aknama, a onda joj lice 'spasi' karantena

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru