Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Ove senzualne seks poze ženi omogućavaju najbolje orgazme

Položajem svojeg tijela žena namješta koliko će klitoris biti stimuliran tijekom penetracije. Želi li da penis više dotiče klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo više stisnuti bedra

Foto: Dreamstime
26 komentara

Muškarcima nema ništa draže nego kad vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partnericu u krevetu. Također, ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje. Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Pseći položaj

Poznat i kao "doggy stile". Kod ove poze žena je na koljenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira odostraga. U ovom položaju stimulira se ženina G- točka što rezultira jakim orgazmom.

Položaj mačke

U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomaknut malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vrijeme žena drži noge omotane oko muškarca i kontrolira pritisak.

Foto: Dreamstime

Ona je gore

Samim time ima kontrolu nad cijelom situacijom, a i položajem svojeg tijela namješta koliko će klitoris biti stimuliran tijekom penetracije. Recimo, želi li da penis više dotiče klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo više stisnuti bedra, piše BestLife

themoviedb.org ŽENSKI LIBIDO Provjereno djeluje: 10 načina kako ženu oraspoložiti za seks

Most

Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo nazvati obrnutim "doggyjem". Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a stražnjica u zraku. Muškarac je na koljenima, između njezinih bedara i rukama joj pridržava stražnjicu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message