Lifestyle

Komentari 17

Ove sezone vladaju urbane princeze samouvjerena stila

Ove sezone vladaju urbane princeze samouvjerena stila

Ženstvenost - nosite li bluzu s volanima, cvjetni uzorak, čipkastu haljinu ili til, kombinaciju ‘smirite’ finom kožnatom jaknom, šeširom ili robusnim čizmama, izgledat ćete super

Nekad je bilo nezamislivo da ikone zlatnog doba Hollywooda nose hlače, a danas je popularna androgina odjeća koju nose i žene i muškarci. No čini se da fashionistice u posljednje vrijeme sve više klize u iznimnu ženstvenost. 

Majica, H&M, 179 kn

 

Prvi koraci nakon krize, koja se itekako preslikala i na trendove, počeli su laganim koketiranjem bojama - siva, crna i bijela izmaknule su se ružičastoj, crvenoj i bordo. Volane koje smo gotovo zaboravili vratio je Alber Elbaz u kolekciji za Lanvin.

Suknja, topshop.com, 380 kuna

Ovaj potez toliko je upečatljiv da je i danas, gotovo deset godina poslije, volan jedan od omiljenih detalja u kolekcijama brojnih dizajnera. Velikani poput Elieja Saaba i Roberta Cavallija, koji se nikad nisu sramili toga što je njihova ikona ženstvena do krajnjih granica, došli su na svoje, a čipka, til i svila prestali su biti rezervirani samo za svečane prilike.

Kaput, Zara, 699 kn

Kombinirajući boje, koketirajući s cvijećem i koristeći nove načine izrade teksture na materijalima, modne kuće su haljine o kojima sanjaju djevojčice pretvorili u komade u kojima koračaju street style senzacije.

Cipele, topshop.com

Nosite li bluzu s volanima, cvjetiće, čipku ili til, najbolji dojam ostavit ćete ako kombinaciju smirite ponekim suprotnim detaljem poput kožante jakne. A ni haljine ne moraju biti do poda. Kratke suknje dobra su opcija za urbanu princezu.

Naušnice, Mango, 89,90 kn

Torbica, Zara, 199,90 kn

Najčitaniji članci