Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Ove tri stvari morate odbaciti kako biste pronašli pravu ljubav

Ove tri stvari morate odbaciti kako biste pronašli pravu ljubav

Kako biste pronašli pravu ljubav prvo se morate riješiti tereta iz prošlosti, a nakon toga morate biti sretni sami sa sobom i voljeti sebe. Kako zračite, takve osobe i privlačite

VIDEO

1. Držite se prošlosti

Ako su vaše misli još uvijek u prošlosti ili previše razmišljate o prošloj ljubavi, to vas sprečava da idete naprijed. Sve veze s prošlošću doslovno vas drže vezanim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Te vam veze nikada neće dopustiti da idete naprijed, uvijek će vas vući natrag. Te vas veze fizički, mentalno i emocionalno koče te blokiraju ne samo ljubav, već i druge stvari s kojima želite ići naprijed.

Sva vrata iz prošlosti moraju biti zatvorena i dobro zaključana kako bi se otvorila nova.

Možda se nadate da će se stara ljubav vratiti ili se još viđate s bivšim i ne puštate ga u potpunosti. Zaboravite na prošlost. Prošlost je s razlogom prošlost. Možete stvoriti još bolja vremena, ali ne ako ste i dalje zapeli u prošlosti i mislite da su to bila vaša najbolja vremena. Stoga budite pažljivi i budite sigurni da se ni na koji način ne držite prošlosti.

2. Maltretirate sami sebe

Ako sami sebe stavljate na zadnje mjesto, možete privući samo druge koji će vas isto tako tretirati. 

Morate se poštovati ​​se kako biste privukli pravu ljubav.

Two young women laughing and holding ice cream in hand

Pogledajte kako se vidite i ponašate prema sebi. Počnite se ponašati prema sebi kako želite da se vaša ljubav odnosi prema vama. Njegujte i istinski volite sebe. Sreća i samopouzdanje veliki su magneti ljubavne privlačnosti.

3. Previše ostajete s nekim tko nije za vas

Ljudi obično pokušavaju učiniti da veza funkcionira i nadaju se da će se stvari promijeniti. Što duže ostanete i prihvatite stvari koje ne biste smjeli, to sve više tonete u začaranom krugu. 

Ako vam veza i dalje ne uspijeva nakon što ste pokušali poraditi na njoj, onda je pustite. Što duže ostajete, to postaje sve gore i duže će vam trebati da pronađete pravu ljubav.

Ako ostanete tamo gdje niste sretni, svemiru samo govorite da to želite. I više stvari zbog kojih niste sretni pojavit će se u vašem životu, na svim područjima, piše Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje