Lifestyle

Komentari 24

Ove znakove Zodijaka početkom jeseni očekuju ljubav i zarada

Ove znakove Zodijaka početkom jeseni očekuju ljubav i zarada

Ono što ima najsnažniji energetski utjecaj jest jesenska ravnodnevica, odnosno početak jeseni. Ova energija odrazit će se na neke horoskopske znakove, a posebnu atmosferu i vibracije osjetit će sljedeća tri znaka

Ovan

Nema boljeg osjećaja za Ovna nego kada završi sve svoje zadatke. Sada će biti rasterećeni od obaveza, spremni da se opuste. Uživat će u društvu bliskih ljudi, lako se povezivati s drugima te zabavljati i osvojiti neko novo srce. Osjećat će se većim od života. Pripadnik ovog znaka je samouvjerena, duhovita osoba koja lako motivira druge i pokreće na akciju. Jesenska ravnodnevica će im donijeti ljubav, jer će stvoriti mnogo novih veza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik

Povećava se vjerojatnost provođenja kvalitetnog vremena s nekim tko vam je osvojio srce. Ali, tijekom jesenje ravnodnevice moguće je da će se Bikovi željeti posvetiti sebi i raditi na zdravoj ljubavi prema samom sebi, donosi Atma.

Rođeni u ovom znaku bit će nadasve spontani, mnogo će improvizirati, a energija će im se povećati na poljima ljubavi, romantike i zabave. U poslovnoj sferi ih očekuju zanimljive ideje pa će ono što su smislili naići na odobravanje i moći će zaraditi stabilan prihod. 

Rak

Rakove očekuju uzbudljive vijesti na ljubavnom planu. Moguće je i da će dobiti informaciju o unaprjeđenju na poslu. Čeka vas povećanje prihoda i napredak u karijeri.

Vrijeme je da preuzmete vodstvo u novom profesionalnom pothvatu. Energija jeseni vas potiče da sredite svoj dom, dekorirate ga i učinite svoj prostor oazom pozitivne energije.

Najčitaniji članci