Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
59 komentara

Ovi horoskopski znakovi uvijek stavljaju karijeru prije obitelji

Ovnovi su izrazito natjecateljskog duha i drugo mjesto im je neprihvatljivo, dok Bikovi imaju sve osobine presudne za uspješnu karijeru, ali ne i uspješan brak. Lavovi su pak rođeni vođe

Foto: Themoviedb.org
59 komentara

1. Ovan

Od Ovna kao da se očekuje da će biti jedan od onih koji cijeli život uspješno grade karijeru, nižući uspjeh za uspjehom. U usporedbi s obiteljskim životom, izazovi koji predstavljaju penjanje na ljestvici uspjeha ga previše privlače da bi karijeru stavio na drugo mjesto u životu.

Inače izrazito natjecateljskog duha, uporni, tvrdoglavi i sposobni, Ovnovima je drugo mjesto apsolutno neprihvatljivo. A zajedno s temperamentom koji ih krasi, teško da će se odlučiti na neki posao s kojim će 'samo' plaćati račune i obiteljski život, piše Your Tango.

Poznati Ovnovi su Kofi Annan, Hugh Hefner i MacKenzie Bezos.

2. Bik

Bik je zemaljski znak kojeg vodi želja za materijalnim bogatstvom i užicima. On se oslanja na svoj osjećaj odgovornosti i stabilnosti da bi postigao većini nedostižne ciljeve. 

Bikovi su tvrdoglavi, snažni i beskompromisni, imaju sve osobine presudne za uspješnu karijeru, ali ne i uspješan brak.

Poznati Bikovi su William Shakespeare, Mark Zuckerberg, Karl Marx.

3. Lav

Vatreni Lav, kralj džungle, vladar horoskopa sa suncem iza sebe, je jako samopouzdan, rođeni vođa stvoren za velike izazove, i kao takvom, teško ga se može zamisliti kako živi mirnim obiteljskim životom. 

Flambojantni, uvijek u centru pažnje, Lavovi će se teško uskladiti s obiteljskim životom, koji je sve samo ne glamurozan. On traži izazov, a napraviti će što god treba kako bi uspio postići svoje ciljeve. Ako to nije karakteristika dobrog radnika, kao i vođe, što onda je?

Poznati Lavovi su Andy Warhol, Neil Armstrong, Christopher Nolan.

4. Djevica

Ovaj zemaljski znak je poznat i kao najveći pomagač od svih znakova. Na nju se uvijek svi mogu osloniti, a imaju i jaku poslovnu etiku te su prirodno je nadarene za organizaciju, pa je logično zaključiti da je Djevica stvorena za karijeru u organizaciji velikih poslovanja te u radu s ljudima. 

Kod Djevice 'vrag je u detaljima' i ima snagu i volju provesti koliko god vremena treba kako bi svoj posao napravila savršeno. Karakteristika koja Djevicu uvijek gura u prvi plan je da se u nju uvijek svi mogu pouzdati. 

Poznate Djevice su Warren Buffett, Stephen King, Mary Shelley.

5. Strijelac

Strijelci imaju jako dobre komunikacijske vještine, usmjereni su i uporni te se ne obaziru na sitnice zbog kojih bi mogli skrenuti s cilja. 

U prilog im ide i činjenica da su spremni na rizik ako smatraju da ga cilj opravdava. Imaju velike snove i često su poduzetnici koji svoj san grade od nule. 

Poznati Strijelci su Winston Churchill, J. Paul Getty, Steven Spielberg.

6. Vodenjak

Vodenjaci su znak koji će najvjerojatnije rješavati svjetske probleme, istovremeno se boreći protiv društvene nepravde - što ima smisla jer Vodenjaka krasi zračni element.

Kao duboki mislioci horoskopa, Vodenjaci imaju tendenciju da koriste svoje kvalitete za humanitarne i znanstvene napretke. Oni su znak uz koji se veže najviše inovacija, znanstvenih otkrića i izuma. 

Neki od poznatijih Vodenjaka su znanstvenici Charles Darwin, Galileo i Thomas Edison.

Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, na kraju godine čeka vas prekrasno i sretno razdoblje!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message