Lifestyle

Komentari 8

Ovi su znakovi najviše skloni paničariti u teškim vremenima

Ovi su znakovi najviše skloni paničariti u teškim vremenima

Djevica je najveći perfekcionist među znakovima zodijaka pa će joj u kriznim situacijama često u glavi biti kaos - uglavnom zato što stvari nisu onakve kako je zamislila

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Ljubav u doba korone: Prvi spoj bili prisiljeni imati na balkonu

Premda vrijeme u kojem živimo ni za koga nije idealno - zbog pandemije koronavirusa i obavezne izolacije - situacija može biti još teža onima koji su stalno 'na rubu'. To su uglavnom ljudi koji spadaju u neki od ovih pet horoskopskih znakova: 

Riba

Ribe imaju visoku emocionalnu inteligenciju pa ne iznenađuje ni ako paničare zbog svega što se oko njih događa. Njima sad sve može biti stresno i o najmanjim će sitnicama previše razmišljati, a imaju naviku i paničariti pred drugima i druge upozoravati na 'stvari koje ne treba raditi'. Budući da su stalno na rubu, pripadnici ovog znaka ne razmišljaju racionalno, pogotovo u teškim situacijama.

Djevica

Djevica je najveći perfekcionist među znakovima Zodijaka pa će joj u glavi biti kaos čim stvari nisu onakve kako je zamislila. Budući da ovaj zemaljski znak nije baš poznat po svojoj smirenosti, Djevice počinju paničariti ako im se samo učini da je nešto izvan njihove kontrole i da stvarnost zapravo nema veze sa 'slikom stvarnosti' kakvu one imaju u glavama.

Lav

Iako u većini slučajeva Lav uspješno drži pod kontrolom kaotične situacije, on 'živi' zahvaljujući pažnji i pohvalama koje dobiva, a samo pomisao da neku situaciju ne može popraviti i da ga se onda neće ni hvaliti, može ga izludjeti. Zbog toga će u kriznim situacijama često paničariti osjećajući se bespomoćno.

Blizanci

Oni su klasičan primjer što se događa kad se nosite s previše emocija. Iako je ovaj znak inače u 'normalnim' uvjetima poznat po svojoj opuštenosti, Blizancima je često u glavi kaos što na van skrivaju. Većina njih tako, premda izgledaju kao da su uvijek cool, brine i o najmanjim sitnicama, a koliko se god trudili ostati nonšalantni Blizanci imaju tendenciju paničariti u teškim situacijama.

Ovan 

Nemojte da vas prevari njihov smiren izgled jer je u svakom trenutku u glavi tipičnog Ovna prolazi milijun ideja o tome što sve može poći po zlu. Energija koju imaju može im pomoći pripremiti ih za neke situacije, ali samo ako ne gledaju na stvari s prevelikim pesimizmom, kao da su gore nego što zapravo jesu, piše Times of india.

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci