Lifestyle

Komentari 14

Ovi znakovi Zodijaka trebaju biti posebno oprezni na jesen: Sudbina će ih često testirati

Ovi znakovi Zodijaka trebaju biti posebno oprezni na jesen: Sudbina će ih često testirati

Do prosinca će sudbina testirati dio Zodijaka. Neke čeka težak period, kod drugih će se pojaviti problemi u ljubavi, a kraj listopada nekima donosi ključne lekcije

Od polovice listopada do polovice studenog Lavovi će proživjeti težak period. Jesen će ih natjerati da obrate pažnju na zdravlje, a posebno trebaju obratiti pažnju na razinu vitamina i imunitet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lavove i Vodenjake u napete i opasne situacije mogu uvući osobe iz okoline, kao što su bračni partner, dijete, prijatelj pa čak i stranac.

Trebaju biti pažljiviji u interakciji s drugima, i preporučuje im se sačuvati mirnu komunikaciju. Kada ih nečije riječi povrijede, trebaju si dati vremena da se situacija smiri i da vide kako će druga strana reagirati, piše Atma.

Najteži period Lavove čeka početkom studenog. Ovo vrijeme će ih potaknuti da sumnjaju u sebe, da obrate pažnju na svoje strahove koje su duboko potisnuli. Posljednji mjesec jeseni potiče ih da urone u sebe, da se posvete vlastitom unutrašnjem stanju. Događaji i osjećaji koji će se pojaviti ovih dana bit će u velikoj mjeri vezani za obiteljske priče. Da bi zadržali nekadašnje samopouzdanje, bit će im potrebna podrška bliskih osoba, jer im je teško donositi odluke samostalno.

Pomrčina Sunca 25. listopada, donosi pojačane strasti, posebno za njih. I oni i Vage trebaju biti izuzetno oprezni i izbjegavati donošenje važnih odluka i ne praviti nepromišljene poteze.

Tijekom cijele jeseni, ova energija najviše će biti utjecajna krajem listopada, posebno na rođene u znaku Bika ili Vage. U životu ovih znakova pojavit će se problemi u vezi, bit će im teško razumjeti partnera, kao i ispraviti neke greške u ljubavi koje su već ostavile negativne posljedice. Također, u ovom periodu preporučuje im se smanjiti očekivanja od partnera.

Ključna tema pomrčine su odnosi, savezi i diplomacija. Pomrčina će utjecati na situacije u osobnim odnosima, otkriti neriješene sukobe i dogovore.

Period od 25. listopada do 8. studenog donijet će ključne lekcije o odnosima za Ovna i Vagu. Tijekom perioda pomrčine, za njih je važno da izbjegavaju velike korake i promjene u pogledu partnerstva i braka. Takve akcije će imati negativan utjecaj u budućnosti. Ovnovi i Vage posljednjih dana studenog najviše se trebaju fokusirati na financije, i izbjegavati rasipanje.

Najčitaniji članci