Lifestyle

Komentari 33

Ovih 5 znakova kao da se boje biti sretni, uvijek im nešto fali

Ovih 5 znakova kao da se boje biti sretni, uvijek im nešto fali

Ovnove je teško zadovoljiti jer uvijek traže nešto novo, Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju si predugo uživati u tome. Sve u svemu, nikad zadovoljni

1. Strijelac

Ako Strijelci nemaju stalni priljev novih stvari koje bi privukle njihovu pozornost, osjećaju nezadovoljstvo i stalno se žale na sve i svakoga. Mali trenuci sreće im puno ne znače. Oni trebaju nešto neočekivano, veliko ili nepoznato što bi privuklo njihov interes.

POGLEDAJTE VIDEO: Otkrijte i najzločestije znakove

Kada nemaju poticaj koji im treba, dosađivat će se, bit će frustrirani i nezadovoljni. Strijelci su rijetko zadovoljni statusom quo.

2. Jarac

Velik dio nezadovoljstva Jarca dolazi zbog nezadovoljstva njegovim financijskim statusom. Nikad se ne osjećaju kao da imaju dovoljno novca za štednju, a nekad ni za svakodnevne potrebe. 

Oni uvijek rade i štede - trude se napraviti sve kako bi ostvarili solidnu financijsku sliku, ali problem je u tome što koliko god slika bila dobra, njima nikad nije dovoljno dobra. Nikad se ne osjećaju kao da mogu usporiti i cijeniti ono što već imaju.

3. Ovan

Ovnove je teško zadovoljiti jer uvijek traže nešto novo: veće uzbuđenje, teži izazov ili test koji je nemoguće riješiti. Oni ne žele živjeti u trenutku, a ni dostignuća iz prošlosti im ne pružaju dostatno zadovoljstvo.

Jedan od načina kako prepoznati nezadovoljstvo kod Ovna su izjave o tome kako sanja da je negdje drugdje ili da radi nešto drugo. Ono što imaju upravo sada njima nikada nije dovoljno ni zadovoljavajuće, piše Your Tango.

4. Blizanci

Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju si predugo uživati u nečem dobrom. Njima je potreban stalni priljev novih ideja, novih ljudi i životne promjene kako bi se osjećali živima. 

Ako uspore ili si dopuste da se osjećaju ugodno u životnim okolnostima u kojima se sad nalaze, postoji rizik da će postati samodopadni. Ako ne pokreću promjene ili ne uče nove stvari, Blizanci će se osjećati zarobljeno i nezadovoljno.

5. Vodenjak

Vodenjake ništa dugo ne zadovoljava. Nakon što postignu cilj, brzo će si postaviti novi. Pripadnici ovog znaka su specifični po tome što ako konstantno ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije, dosađuju se i imaju jako malo energije.

Kad je Vodenjak zadovoljan, neće riskirati i postavljati si nove izazove. Kada su zadovoljni, ne dopuštaju si predugo ostati u tom stanju.

Najčitaniji članci