Lifestyle

Komentari 52

Veliki životni preokret do kraja godine: Nekim znakovima se smiješi novac, drugima ljubav...

Veliki životni preokret do kraja godine: Nekim znakovima se smiješi novac, drugima ljubav...

Pojedince čeka nevjerojatna sreća u novcu. Zahvaljujući stečenoj financijskoj nezavisnosti, imat će priliku voditi stil života o kojem su dugo maštali. Drugima će procvjetati obiteljski odnosi, ljubav...

U studenom i prosincu promijenit će se sudbina svih horoskopskih znakova, ali ne brinite, bit će veličanstvene. Sudbina se izgleda odlučila promijeniti baš pred kraj jednog poglavlja. Horoskop otkriva kakva sreća vas očekuje, mnogi će imati i više sreće nego u prethodnih 10 mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovan, Rak, Vaga, Jarac

Kraj godine ovim znakovima donijet će puno romantike. Oni zapravo neće imati vremena niti da shvate što se zapravo događa. Na ljubavnom polju sve će im se promijeniti i to brzinom svjetlosti. No ne morate brinuti. Promjene će biti pozitivne i donijet će vam sreću i energiju. 

Osim ljubavi, moguće je da vas u prosincu očekuju neke ugodne stvari na financijskom polju i razvoja karijere. Preseljenje u novi dom i kupovina automobila mogu nekima biti savršeni poklon.

Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe

Astrolozi predviđaju da će ovi horoskopski znakovi krajem godine biti vrlo sretni jer ih čeka nevjerojatna sreća u novcu. Zahvaljujući stečenoj financijskoj nezavisnosti, oni će imati priliku da vode stil života o kojem su dugo maštali. U profesionalnom smislu, za njih će sve ispasti i više nego su zamišljali. Projekti koje ste započeli bit će izuzetno uspješni i nastavit ćete se uspješno penjati na ljestvici karijere.

Svaki korak vas približava uspjehu i pobjedi - samo trebate promjenama reći da!

Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak

Ovi znakovi mogli bi ostvariti neostvarene želje na obiteljskom planu. Odnosi će im postati topliji i iskreniji, a biti će usmjereni jedni na druge. Odnosi roditelja i djece postaju bliži no ikad, pronalazite zajednički jezik i odbacujete sve sumnje u svoje odluke i postupke kao roditelja.

Neophodno je zaboraviti nepotrebne strahove i radovati se dobrim vijestima. Očekuje vas neizreciva radost, a blagdanska atmosfera će to samo upotpuniti, piše Atma.

Najčitaniji članci