Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Ovo je najmoćniji broj životnog puta u numerologiji - je li vaš?

Ovo je najmoćniji broj životnog puta u numerologiji - je li vaš?
5

Ako je ovo vaš broj životnog puta, pronalaženje ravnoteže između materijalnog uspjeha i duhovnog ispunjenja je ključno za vas. Morate ostati prizemljeni kako bi ostvarili zdrav odnos s novcem i moći

VIDEO

U numerologiji se vjeruje da brojevi i slova sadrže energetske vibracije - a te vibracije utječu na živote. Nakon što saznate svoj broj životnog puta, možete ga koristiti za bolje razumijevanje svoje osobnosti, snaga i slabosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tajna koju brižno čuva svaki znak Zodijaka, i ne otkriva je 00:58

Možete izračunati vlastiti 'broj životnog puta' iz datuma rođenja. Zbrojite sve brojeve u svom datumu rođenja. Obavezno napišite punu godinu rođenja (tj. 1969. umjesto samo 69.). Nastavite zbrajati sve dvoznamenkaste brojeve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj životnog puta između 1 i 9. Uzmimo datum rođenja 29. ožujka 1969. (3-29-1969) kao primjer: 3+2+9+1+9+6+9=39. 3+9=12. 1+2=3. Broj životnog puta je 3, piše MBG

Za ova tri horoskopska znaka kažu da imaju anđeosku dušu
Za ova tri horoskopska znaka kažu da imaju anđeosku dušu

Ovo su ključne osobine životnog puta broj 8 

Životni put 'osmice' je ambiciozan, marljiv i često materijalno uspješan, prema numerologinji i autorici knjige You Are Cosmic Code, Kaitlyn Kaerhart.

Kao most između materijalnog i duhovnog svijeta, napominje ona, životni put 8 mora naučiti ostati prizemljen sa snažnim osjećajem svrhe kako bi imao zdrav odnos s novcem i moći.

Pet temeljnih kvaliteta

1. Ambiciozan: Životni put 8 karakterizira njihova neusporediva ambicija, prema Kaerhart. I dok ambicija može biti dobra stvar, ona dodaje da može postojati tendencija pretjeranog materijalizma i nadmoći.

2. Discipliniran i vrijedan: Kaerhart napominje da su osmice iznimno disciplinirane. To ih čini izvrsnim vođama koji mogu utjecati na stvarne promjene, a također intuitivno razumiju energetsku dinamiku moći i novca.

3. Moć: Numerologinja Michelle Buchanan objašnjava da, budući da je 8 moćan broj za manifestaciju, oni s ovim brojem životnog puta teže privući ono na što usmjere svoju pozornost.

- Ova sposobnost je sjajna kada osobe s 'osmicom' žive u skladu i svjesne su svojih misli i osjećaja, ali stvari mogu brzo postati loše kada su pesimisti, materijalisti, natjecateljski raspoloženi ili imaju mentalitet žrtve - kaže ona, dodajući da oni mogu privući ono što ne žele brže od bilo kojeg drugog broja.

4. Imućan: 'Osmica' životnog puta poznata je kao snaga, a Kaerhart kaže da je taj broj jedini broj povezan s novcem. 

5. Dominantan: Životni put 8 također je poznat po tome što je autoritativan, pa čak i kontrolirajući.

- Oni su veliki autoritet u bilo kojem području u kojem to žele biti - kaže Kaerhart. Dok vodstvo može biti kvaliteta vrijedna divljenja, važno je da izbjegavaju negativno ispoljavanje svoje moći i uvijek je koriste za dobrobit svih, napominje ona.

Životni put 8 slavnih: Deepak Chopra, Penelope Cruz, Sandra Bullock, Amy Schumer, Dwayne Johnson, Bob Dylan, Barbara Streisand, Robin Williams, Björk, Cate Blanchett...

Snage 'osmice' su - organiziranost, motiviranost, upornost, snaga, vođa, pouzdanost, marljivost, pravednost

Slabosti - radoholičarstvo, egoizam, materijalizam, dominantnost, manipulativnost, pohlepnost, netolerancija, površnost

Svi misle da je 666 vražji broj, ali istina je sasvim suprotna...
Svi misle da je 666 vražji broj, ali istina je sasvim suprotna...

Životni put 'osmice' u karijeri

Osmice su talentirani vođe i rješavatelji problema koje često privlači samozapošljavanje ili položaji autoriteta, prema Buchanan.

- Kada žive prema svojim višim idealima, mogu biti izuzetno uspješni u poslu - dodaje.

Važno je da preuzmu uzde u bilo kojoj karijeri koju odaberu, a Kaerhart napominje da životni put 8 mora raditi za sebe. Buchanan ponavlja ovu tvrdnju, govoreći da oni također imaju tendenciju da dobro funkcioniraju u upravljačkim ulogama i na položajima autoriteta gdje mogu donositi odluke i imati kontrolu.

- Ne vole da im se govori što da rade, pogotovo ako ne poštuju osobu koja je odgovorna, stoga se preferira samozapošljavanje - ističe.

Bez obzira na sve, oni samo žele imati kontrolu.

Prema Buchanan, životni putevi broja 8 općenito bi bili dobri u ovim poljima ili pozicijama: vlasnik tvrtke, upravitelj ili nadzornik, stručnjak za bankarstvo ili financije, poslovni savjetnik, broker, kirurg, odvjetnik, političar, izvršitelj ili službenik za provođenje zakona...

Životni put 8 - ljubav, veze i kompatibilnost

Kao što Buchanan objašnjava, općenito gledano, 8 je jak i muževan broj koji je inkarnirao da radi na problemima 'moći' dakle, neke 'osmice' trebaju imati kontrolu i mogu biti dominantne u odnosima.

Kaerhart napominje da je ova kontrolirajuća priroda nešto na što oni, i njihov partner, trebaju pripaziti.

- Oni žele stvari po svome, a kada ne postignu svoje, mogu ispasti pomalo diktatori - dodaje ona.

Međutim, Buchanan kaže da oni koji su naučili postići 'ravnotežu' i koji su to svladali privlače zdrave odnose s partnerima i među njima nema problema s moći. Neki od njih, ali ne svi, kaže ona, najviše su kompatibilni sa životnim putem 4, 6 ili 8. Kaerhart dodaje da na kraju, bilo koji broj može biti s bilo kojim brojem.

Najkompatibilniji sa životnim putem 8 su životni put 2, 4 i 8, ali i 1, 5 i 6; dok možda neće imati sreće sa životnim putem 3, 7 i 9.

Kako napredovati kao 'osmica'

1. Proučavajte univerzalne zakone: Buchanan preporučuje da proučavaju i žive svoj život prema univerzalnim zakonima koji upravljaju ovim svijetom, kao što je zakon privlačnosti. Dodaje da je knjiga Sandre Anne Taylor, Quantum Success: The Astounding Science of Wealth and Happiness, knjiga koju bi trebali pročitati. Što više razumije zakone svemira, to će bolje moći premostiti materijalno i duhovno.

2. Pronađite ravnotežu u sebi: Jedna od najvećih lekcija životnog puta 8 je naučiti kako pronaći ravnotežu, u životu i unutar sebe.

- Ravnotežu između materijalnog i duhovnog svijeta, ravnotežu između ega ljudskog uma i unutarnjeg glasa duše, ravnotežu između samodiscipline i samokontrole i potrebu za kontrolom okolnosti, drugih i svijeta - kaže Buchanan. Bilo kroz učenje, služenje drugima ili druge oblike samousavršavanja, radi se o uspostavljanju ravnoteže u svim područjima života za ovaj broj. Od vitalne važnosti je živjeti pošteno i s integritetom.

3. Koristite afirmacije obilja: Kaerhart objašnjava da je za 'osmice' vrlo važno imati zdrav odnos s novcem, obiljem i bogatstvom, a Buchanan dodaje da također moraju pronaći ravnotežu između obilja, i spoznati da ih novac, moć i uspjeh ne definiraju. Pozitivne afirmacije novca i moći dobro će im poslužiti, donosi MBG.

Ako imate liniju anđela na svom dlanu - onda ste pravi sretnik
Ako imate liniju anđela na svom dlanu - onda ste pravi sretnik

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO DA KAŽEM DA MI SE NE SVIĐA NAŠ ODNOS U KREVETU?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom