Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ovo je recept za kruh iz 1952.: Spoj tradicije i vrhunskih okusa

Ovo je recept za kruh iz 1952.: Spoj tradicije i vrhunskih okusa

Važno je dobro zamijesiti tijesto i ne žuriti. Kad se tijesto mijesi, u njega ulazi zrak koji ostaje 'zarobljen', a što je više zraka zarobljeno, kruh će odmah biti bolji

Nekad davno kruh se mijesio od ječmenog brašna, a tek kasnije od pšeničnog. Nije se rezao, nego trgao rukama. U “Knjizi za svaku ženu” iz 1952. godine navedeno je i kako bi prava domaćica trebala poslužiti kruh tijekom obiteljskog obroka te kako ga pripremiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Ispovijest majke tinejdžera: Što će susjedi reći? Slučajno sam spavala s 19-godišnjakom
'NE RADIM TO INAČE'

Ispovijest majke tinejdžera: Što će susjedi reći? Slučajno sam spavala s 19-godišnjakom

Nakon večernjeg izlaska s prijateljima iz teretane, pozvala je nekoliko ljudi kod sebe na druženje jer su njezina djeca bila kod oca. Jedna stvar vodila je drugoj...
Dođite na 'Ničiju svadbu' svake subote u Zagrebu! Vijori barjak, trešte domaći hitovi, leti buket
ADVENT U ROUGEMARINU

Dođite na 'Ničiju svadbu' svake subote u Zagrebu! Vijori barjak, trešte domaći hitovi, leti buket

Rougemarin bistro je odlučio podići Advent na novu razinu - svake subote organizira svadbu bez mladenaca, za koju su dovoljni samo kumovi, buket i podvezica. Marin Medak pripremio je i tajni meni. Svi ste pozvani