Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Ovo su najbolje boje za kuhinju - tako će 'zauvijek' biti u trendu

Ovo su najbolje boje za kuhinju - tako će 'zauvijek' biti u trendu

Odabir boje za kuhinju velika je odluka, ona koju ne treba shvaćati olako. Dok bijela ili siva mogu prostoru dati umirujuću notu, hrabrije nijanse poput crvene, plave ili zelene mogu dati onaj 'wow' efekt

VIDEO

Ukusan obrok je zvijezda kuhinje, ali to ne znači da se stil mora žrtvovati. Zahvaljujući naletu trendova u dizajnu moguće je imati kulinarski prostor koji izgleda jednako dobro koliko i funkcionalno. Blještavilo boja može naizgled preobraziti prostor preko noći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bus 01:03

I, uz pronalaženje boje koja vam se sviđa koja je dovoljno izazovno, morate uzeti u obzir i druge čimbenike poput završne obrade boje, prirodnog osvjetljenja i sličnih stvari. Kako bi se kretali u pravom smjeru, vrhunski talenti iz industrije podijelili su svoje omiljene kuhinjske boje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Između 65 nijansi - od slatkih pastelnih do električno narančastih - odabirom možete stvoriti ugodnu i dobro dizajniranu kuhinju.

Top trendovi u uređenju interijera: Što je ove godine in kad je posrijedi dizajn kuhinja?
Top trendovi u uređenju interijera: Što je ove godine in kad je posrijedi dizajn kuhinja?

Benjamin Moore Stormy Monday 2112-50

- Naše kuhinje nastojimo održavati čistim, svježim i modernim. Ništa nije u trendu ili 'trenutno', tako da naši klijenti mogu rasti s prostorom i ne osjećaju da im je potrebno osvježenje nakon nekoliko godina. Naša omiljena boja kuhinje je Stormy Monday Benjamina Moorea. Osjećaj podsjeća na poznatu maglu San Francisca. Ne radi se samo o boji. Također se radi o završetku koji odaberete. Kombinacijom možete dramatično promijeniti boju - kaže Gioi Tran iz tvrtke Applegate Tran.

Farrow & Ball Down Pipe No. 26

- Mračna kuhinja stvarno predstavlja pozornicu za prekrasne završne obrade i detalje. Farrow & Ball’s Down Pipe ne samo da stvara sjajnu pozadinu, već je i pogodna za osobu koja nije spremna posvetiti se crnoj kuhinji. Sviđa nam se što se u svakoj prostoriji čini drugačijom; može biti gotovo crna u nekim interijerima, siva u drugima i gotovo plava u nekim prostorima. Podešava se podjednako modernim i klasičnijim stilovima i ne stvara osjećaj napora u prostoru - kaže Shelly Lynch Sparks, iz Hyphen & Co tvrtke.

Benjamin Moore Water's Edge 1635

- Jedno od obilježja našeg rada je inteligentna upotreba slojevitih i teksturnih neutralnih boja naglašenih njihovim promišljenim korištenjem. Međutim, u posljednje vrijeme smo bili privučeni da u svojim kuhinjama istaknemo ili otok ili naša mjesta za kavu, u promišljenim bojama jer je dizajn kuhinja veliki dio našeg poslovanja. Posebno nas privlači boja Water’s Edge Benjamina Moorea. Nedavno smo uparili ovu boju, u visokom sjaju, sa starinskim umetnutim pročeljima ormarića - objašnjava Hillary Kaplan, iz Mimi & Hilla.

Farrow & Ball Minster Green No. 224

- Volim zelenu kuhinju. Nedavno sam koristio Farrow & Ball Minster Green u kuhinji, a učinak je bio privlačan i svjež s naglaskom na tradiciju. To je savršena bezvremenska boja za kuhinju i neće izaći iz mode, pomislite samo koliko je namirnica prirodno zeleno! Uvijek smatram da će svaka boja ili završni sloj koji je povezan s prirodom izdržati test vremena - tvrdi Hema Persad.

Benjamin Moore White Dove OC-17

- Odabrati samo jednu omiljenu nijansu boje je tako teško jer je svaki prostor drugačiji. Ali, imam favorita za sve koji traže bijelu kuhinju, a to je White Dove Benjamina Moorea. Odlično izgleda i u tradicionalnim i u suvremenim prostorima, i s toplim i s hladnim tonovima - kaže Jessica Kain Barton, iz J Kathryn Interiors.

Farrow & Ball Drop Cloth No. 283

- Farrow & Ball’s Drop Cloth je jedna od mojih omiljenih boja kada su u pitanju kuhinje. Posjeduje dubinu i stvara malo 'ćudljivosti', ali je dovoljno neutralna da se može kombinirati s gotovo svime kada je u pitanju ostatak prostora. Također ima veliku izdržljivost i lako se prilagođava, tako da možete ažurirati druge elemente u svojoj kuhinji tijekom godina bez promjene ove boje - ističe Heidi Caillier.

Sherwin-Williams Indigo Batik SW 7602

- Plava je postala nova siva. Za ljude koji se boje ulaziti u obojene kuhinje, plava može biti sigurna neutralna za unos boje u prostor. Indigo Batik od Sherwin-Williamsa je lijepa, bogata plava koja izgleda sjajno u svakoj prostoriji. Boja oživljava u kuhinji koja je ispunjena prirodnim svjetlom, a postaje tamna i neraspoložena u okruženjima s slabom rasvjetom. Također mi se sviđa kako se ova boja dobro slaže s bijelim i drvenim tonovima za dvobojne kuhinje - ističe Swati Goorha.

Farrow & Ball Pointing No. 2003

- Volim koristiti Farrow & Ball’s Pointing za kuhinjske ormariće. Ova kremasta bijela ima toplinu i bogatstvo zbog kojih se prostor čini intimnijim od oštrije bijele boje. Posebno dobro funkcionira za kuhinje koje služe i kao prostor za kuhanje i blagovanje - kaže Madeline Merin.

Farrow & Ball Joa’s White No. 226

- Za većinu naših klijenata kuhinja je mjesto gdje se 'sve događa', stoga ih volimo dizajnirati s osobnošću, obično uvodeći prekrasan kamen i ormare po mjeri u bogatim, prigušenim tonovima. Ako je kamen taman, skloni smo Cochineal Designo ga suprotstaviti svjetlijoj boji ormarića, kao što je Farrow & Ball’s Joa’s White, koju trenutno koristimo u našem domu u Brooklynu - ističu Sarah Mendel i Risa Emen, iz Cochineal Designa.

Benjamin Moore Orange Burst 2015-20

- Narančasta je hrabar potez za kuhinju, posebno za cijeli zid s ormarićima. Sviđa mi se što je Orange Burst bogato zasićena, ali s podtonovima koji dočaravaju kuhanu tikvu, tako da je njezina energija utemeljena i u kulinarstvu - kaže dizajnerica Noz Nozawa, prenosi MSN.

Farrow & Ball Dead Salmon No. 28

- Jedna od naših omiljenih kuhinjskih boja trenutno je Dead Salmon od Farrow & Balla. Iako je nijansa ružičaste, to je iznenađujuće smirujuća neutralna boja koja izgleda sjajno s gotovo svim prirodnim materijalima za radnu površinu - ističe Heide Hendricks.

Benjamin Moore Concord Ivory HC-12

- Volimo koristiti podebljane boje u kuhinji u inače neutralnom domu, a Benjamin Moore Concord Ivory HC-12 savršeno se uklapa - kaže Marguerite Rodgers.

Benjamin Moore Old Navy 2063-10

- Neke mornarske boje su bezvremenske, a Old Navy Benjamina Moorea samo je jedna od njih. Volim ju zbog njezine dubine, a nije dosadna. Savršen je izbor za kuhinjske ormariće  ističe Rozit Arditi.

Sherwin Williams Rainwashed SW 6211

- Najljepša plava, s daškom bogatstva. Koristili smo je u dječjim sobama i kuhinjama, i lijepo funkcionira u obje prostorije - kaže Rachel Cannon.

Benjamin Moore Hale Navy HC-154

- Odvažna, klasična boja koja se može koristiti i na zidovima i na ormarićima. Volim vidjeti ovu boju u mat ili satenskoj završnoj obradi - kaže Cathy Nyarkoh, dizajnerica u Block Renovationu.

Benjamin Moore Potpourri Green 2029-50

- Ponekad jednostavno morate biti hrabri, poput kuhinje u zelenoj nijansi, omiljenoj boji naših klijenata. To je hrabar izbor - ističe Kendall Wilkinson.

Benjamin Moore Wolf Grey 2127-40

- Ovo je savršena plava za svaku kuhinju. Jako dobro funkcionira uz svjetliju radnu ploču i tonove drveta. Definitivno se ističe više plava nijansa, ali je zaista savršena plavo-siva kombinacija - kaže Shaolin Low.

Benjamin Moore Cheating Heart

- Trenutno imam ljubavnu vezu s tamnim kuhinjama. Osjećaju se više kao životni prostor, a manje kao utilitarni. Cheating Heart čini prostor veličanstvenijim i toplijim - ističe Phillip Thomas.

Benjamin Moore Baby Fawn OC-15

- Baby Fawn od Benjamina Moorea OC-15 savršena je boja za kuhinjske ormariće. Nježno je sofisticirana i izgleda briljantno na bijelom mramoru. Ovo je savršena boja za korištenje kada želite postići povišen, lagan i prozračan izgled - kaže Christina Kim.

Behr Litttle Black Dress PPU24-23

- Volim stvarati 'kuhinje u smokingu' jer imaju tako elegantan i bezvremenski izgled u onome što smatram srcem doma. Volim koristiti ovu boju za svoju tamniju nijansu u takvim projektima. Ova boja ima plave podtonove koji joj daju toplinu i dodatnu dubinu. Mislim da je to važno u kuhinji. Uvijek želite odabrati boje koje privlače umjesto tonova koji su oštri ili hladni - kaže Breegan Jane.

C2 Stream C2-937

- Sivo-zelena mi je trenutno favorit u kuhinji. C2-ov Stream C2-937 savršena je ravnoteža neutralne, bezvremenske nijanse koja i dalje ispunjava zahtjeve klijenata za bojom - ističe Kristen Peña.

Benjamin Moore Hamilton Blue PM-6

- Volim dramatične boje na ormarićima kako bi u kuhinju unijeli osjećaj energije. U nedavnom projektu obojila sam podnožje kuhinjskog otoka u ovu boju, i to je unijelo nevjerojatan novi život u prostor. Kakva god bila priča o bojama kuhinje, definitivno vidimo odmak od potpuno bijelih kuhinja, koje su često prilično sterilne - istaknula je Allison Babcock.

Farrow & Ball Treron No. 292

- Treron je prekrasan kada je uparen s toplim hrastovim predmetima u cijeloj kuhinji. Lijepo izgleda i bez laka i sa sirovim materijalima - ističe Corinne Mathern.

Benjamin Moore Linen White 912

- Koristim Benjamin Moore Linen White za toplije tonove, nijansa uravnotežuje tople tonove odabrane u ormarićima, rasvjeti, tkanini i krajoliku - kaže Gustave Carlson.

Benjamin Moore Whispering Spring 2136-70

- Smatram da blijedoplave boje obično imaju sive podtonove, ali Whispering Spring Benjamina Moorea je prekrasna iznimka koja uopće ne naginje ka sivoj. Ova boja je bezvremenska opcija za kuhinjske zidove, ali ja bih osobno ormariće obojila u ovu veselu nijansu, u satenski finiš. Jednako bi dobro pristajala tradicionalnom i modernom stilu - istaknula je Tara McCauley.

Sherwin-Williams Cascades SW 7623

- Ova bogata, duboka zelena nijansa je svestrana i klasična i dodaje nevjerojatnu dubinu. Može se njome poigrati u mnogim stilovima kuhinja, a i sama se nijansa mijenja tijekom dana kako se mijenja rasvjeta - ističe Sara Malek Barney.

Benjamin Moore Harbour Gray AC-25

- Harbor Grey od Benjamina Moorea daje kuhinji dovoljno boje da nije potpuno bijela. To je savršeno neutralna nijansa koja se slaže s mesingom, mramorom i drugim bojama. Toliko se toga događa u kuhinji i ona sve to može podnijeti - kaže Suzanne Ascher.

Benjamin Moore Galápagos Green 475

- Galápagos Green je dekadentno bogato duboko zelena boja. Savršena je za dodatnu dramatičnu notu - ističe Alison Pickart.

Farrow & Ball Pegnoir No. 286

- Pegnoir je prekrasna mekana nijansa lavande s bazom sive boje. To je zabavna neočekivana boja za kuhinju i moderan obrat osnovnoj sivoj boji - istaknula je Alison Pickart

.

Farrow & Ball All White No. 2005

- All White je savršena kremasto bijela za klasičnu kuhinju. Dobro funkcionira i s toplim i s hladnim tonovima i nije previše 'svijetla' kada tražite bijelu boju za svoje ormariće koja se dobro slaže sa uvijek popularnim mramornim pločama poput Carrare i Calacatte - objašnjava Alison Pickart.

Benjamin Moore Raccoon Fur 2126-20

- Za kuhinje s puno prirodnog svjetla i s povišenim stropovima, volim koristiti Raccoon Fur od Benjamina Moorea - kaže Dan Scotti.

Benjamin Moore Revere Pewter HC-172

- Revere Pewter savršena je sivo-bež boja za ormare koji izgledaju lijepo s mjedenim detaljima i mramornim pločama. Još uvijek je svježa i svijetla, ali dobra alternativa bijeloj boji - kaže Shelley Johnstone.

Benjamin Moore Lucerne AF-530

- Kada dodajemo boju kuhinji, obično koristimo plavu, a volimo Benjamin Moore Lucerne. Boja ima malo prodora, dodaje malo osobnosti prostoru i dobro se slaže s crnim i mjedenim akcentima - ističu Shannon Wollack i Brittany Zwick.

Benjamin Moore Moroccan Spice AF-285

- Zemljasto crvena je uvijek poželjna. Boja Moroccan Spice Benjamina Moorea daje dramatičan fokus kuhinji - kaže Karen Vidal.

Benjamin Moore White Ice 2139-70

- White Ice Benjamina Moorea mijenja se s različitim svjetlima tijekom dana. Izgled kuhinje ujutro je svijetao i svjež, a poslijepodne nešto drugačijeg raspoloženja - ističe Lilly Bunn.

Farrow & Ball Off Black No. 57

- Trenutno volim Farrow & Ball’s Off Black koristiti za ormariće. Izgleda zapanjujuće s brušenim kromom i niklom - kaže Nicole Fuller.

Farrow & Ball Cornforth White No. 228

- Kada tražimo raspoloženiju atmosferu, Farrow & Ball Cornforth White No. 228 uvijek je uspješan. Zabavno je gledati ovu boju tijekom dana, jer suptilno preuzima okolne boje i svjetlost. Dobro se slaže sa gotovo svim bojama i materijalima i stvarno je sofisticirana - ističe Aimee Less.

Behr Restless Sea PPU13-20

- Po mom mišljenju, mornarska kuhinja nikada neće izaći iz mode. Ova posebna nijansa, Restless Sea, klasična je, a nije dosadna, i šarena je bez previše truda. Osim toga, nije previše mračna. Upario bih ovo s mjedenim akcentima za sofisticiran i elegantan izgled - ističe Will Taylor.

Farrow & Ball Shaded White No. 201

- Razmišljam da promijenim svoje donje kuhinjske ormariće u Farrow & Ball's Shaded White iz srednje sive. Toplinu ove bež-sive boje s mjedenim okovom i prirodnim kamenom teško je nadmašiti u klasičnoj kuhinji. Također se lijepo poigrava s mnogo različitih tonova drva jer je više bež nego siva - kaže Erin Gates.

Ovo je šest mjesta na kojima se krije najviše bakterija u kuhinji, a mnogi ih zaboravljaju oprati
Ovo je šest mjesta na kojima se krije najviše bakterija u kuhinji, a mnogi ih zaboravljaju oprati

- Volim koristiti Farrow & Ball's Shaded White za zidove. To je savršeni ton bijele boje za toplinu, ali zadržava čist svjež izgled. Shaded White također se dobro poigrava s drugim bijelim, kao i tamnijim bojama i drvetom kako bi vaši ormari bili zvijezda showa - istaknuo je Ben Deaton.

Sherwin-Williams Red Barn SW 7591

- Ova boja vraća me u klasičnu crvenu štalu na selu. Savršeno nadopunjuje kuhinju. Također sam ljubitelj tipične klasične crvene - kaže Leigh Spicher.

Benjamin Moore Chatsworth Cream 225

- Za one koji traže suptilnu, gipku nijansu, Chatsworth Cream Benjamina Moorea mogla bi biti pravi izbor. To je najljepša topla bijela - ističe Christine Markatos.

Lowe Farrow & Ball Pitch Black No. 256

- Volim Farrow & Ball Pitch Black. Uparite je s bijelim mramorom s puno vena kako biste kuhinji dali bezvremenski, ali šik izgled - kaže Kara Smith, iz SFA Designa.

Benjamin Moore Midnight Dream 2129-10

- Ništa nije klasičnije od crno-bijele palete u kuhinji. Nedavno smo upotrijebili ovu boju na kuhinjskom otoku našeg klijenta za kontrast s okolnom bijelom. To je prekrasna crna boja s pravim daškom paun plave da joj da malo više dubine i dramatičnosti - ističu iz tvrtke Studio Gild.

Sherwin-Williams Gossamer Veil SW 9165

- Ova boja je savršeno neutralna. To je kameleon koji može ići uz sve i ne odvlači fokus od ormarića ili pozadine. Izgleda sjajno s prirodnim drvetom, a također dobro funkcionira s crnom - kaže Donna Mondi .

Sherwin-Williams Knitting Needles SW 7672

- Nedavno sam koristio ovu nijansu za sve kuhinjske elemente i rezultati su nevjerojatni. Ovo je svijetlo siva koja uspijeva biti ni previše zelena ni previše plava, boja koja uspijeva biti sofisticirana i suvremena, ali ne i dosadna. Satenska završna obrada od Sherwin Williamsa lijepa je za ormare i vrlo je izdržljiva - istaknuo je Jeff Andrews.

Benjamin Moore Downpour Blue 2063-20

- Duboka, sjajna plava daje neočekivani izgled, a i dalje se osjeća elegantno i klasično. Siguran izbor je Benjamin Moore Downpour Blue primjerice na donjim ormarićima - kaže Emilie Munroe.

Benjamin Moore Feather Down 953 

- Ovo je moj izbor. Savršeno je topla i neutralna. Lijepo izgleda i na ormarima kada želimo kremasti izgled. Dovoljno je sive i smeđe da se savršeno uklope s toplijim i hladnijim tonovima - ističe Wendy Labrum.

Farrow & Ball Stiffkey Blue No. 281

- Ovo je fantastična boja za kuhinju. Elegantna i bezvremenska boja dočarava slike prirode, dubine mora i ogromnog neba. Također nadopunjuje boje kao što su zelena, lila i siva - kaže Sara Story.

Farrow & Ball Breakfast Room Green No. 81

- Postoji nešto u vezi zelene boje u kuhinji što mi je tako privlačno. Bilo da se koristi kao akcentna boja na kuhinjskom otoku ili se potpuno odlučite i obojite sav ormar u zeleno, to je vrlo umirujuća i svježa boja. Obožavam Farrow & Ball’s Breakfast Room Green, savršena je nijansa - ističe Bruce Fox.

Benjamin Moore Navy Masterpiece 1652

- Navy Masterpiece Benjamina Moorea u mat finišu ima neograničenu dubinu. Ako želite svjetliju kuhinju, isprobajte ormare od izbijeljenog sirovog hrasta na pozadini mornaričkog remek djela. Ne možete pogriješiti - savjetuje Don Stewart.

Benjamin Moore Kendall Charcoal HC-166

- Tamni kuhinjski otok uvijek je bezvremenski. Postavlja temelj za kuhinju i stvara snažnu prisutnost - kaže Katie Hodges.

Benjamin Moore Regent Green 2136-20

- Vrlo tamnozelena lijepo djeluje u starijim kućama i s tradicionalnijim ormarima. Odvažnija je i raspoloženija od onoga što su ormarići vjerojatno bili izvorno, ali se i dalje čini prikladnom, dok bi crna mogla biti previše moderna ili previše muževna - istaknula je Michelle Smith.

Farrow & Ball Drawing Room Blue 253

- Na nedavnom projektu bila sam inspirirana da koristim podebljanu plavu boju na kuhinjskim ormarićima klijenta. To je vrlo lijepa tamnoplava. Pomalo glam, pomalo moderna, samo ne dosadna - kaže Amanda Nisbet.

Benjamin Moore La Poloma Grey 1551

- Topla kvalitetna boja može imati smećkasti podton koji se dobro slaže s bijelom - ističe Highlyann Krasnow.

C2 Pond Ripple BD 82

- Trenutno mi je najdraža Pond Ripple boja. To je nijansa zelene s glinenim podtonom. Izgledala bi nevjerojatno u kuhinji - kaže Jon Call.

Farrow & Ball Cabbage White 269

- To je divna, svestrana neutralna boja koja se briljantno sljubljuje s plavim, zelenim i sivim nijansama. Dašak zelene budi misli na prve proljetne dane i okus svježeg vrtnog povrća - ističe Sarah Barnard.

Benjamin Moore London Fog 1541 

- Ovo je moja omiljena boja za kuhinju ili bilo gdje drugo. To je savršena boja: poboljšava svaku sobu suptilno mijenjajući rasvjetu i okolne boje - kaže Robin Baron.

Benjamin Moore Inner Glow 348

- Toliko kuhinja danas je bijele i sive boje, kojima je žuta često savršena nadopuna. Ova boja se vrlo dobro slaže i s bijelim ormarićima - ističe Lindsey Coral Harper.

Sherwin-Williams Creamy 7012

- Vlasnici kuća vole bijele ormariće, a ova boja je sjajna boja za ovu upotrebu. To je čista bijela koja neće izgledati prljavo ili požutjelo kada se pomiješa s vašom radnom pločom ili pozadinom - ističe Becki Kerns.

Portola Paints Dolphin

- Volim koristiti prigušenu sivu boju za kuhinje. To je smirujuća boja koju ćete s vremenom sve više voljeti. Nikada ne brinem da će se moji klijenti umoriti od toga nakon godinu dana. Također je posebno komplementarna s tamnijim tonovima ako, recimo, koristite dvije različite boje za ormariće i otok - ističe Alison Palevsky.

Farrow & Ball Plummett br. 272

- Žudim za suprotstavljanjem, pa zamišljam izbijeljene, obnovljene drvene podove od riblje kosti u kombinaciji s kuhinjskim ormarićima oslikanim u Plummetu od Farrow & Balla. Koristila bih finiš u punom sjaju kako bih dodala moderan element u dizajn i reflektirala svjetlost - kaže Katie Scott.

Benjamin Moore Baltic Grey 1467

- Benjamin Moore Baltic Grey 1467 mi je favorit. Lijepa je siva srednjeg tona - kaže Christine Gachot.

Benjamin Moore Super White PM-1

- Super White Benjamina Moorea omogućuje nam da se igramo, dodajući uzorke i teksturu, a da pritom kuhinju održavamo svježom. Također smo u mogućnosti promijeniti raspoloženje u kuhinji dodavanjem različitih akcentnih boja kroz dodatke - istaknuo je Greg Natale.

Farrow & Ball Lamp Room Grey No. 88

- Lamp Room Grey od Farrow & Ball je jedna od mojih omiljenih boja za korištenje u interijeru jer izgleda sjajno uz Carrera mramor. Za moderniji izgled, volim ga upariti s mjedenim naglascima; sve u svemu, to je vrlo raznolika nijansa sive - kaže Trip Haenisch.

Odvažite se: Kuhinja u rozim tonovima ostavit će 'wow' efekt
Odvažite se: Kuhinja u rozim tonovima ostavit će 'wow' efekt

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'