Lifestyle

Komentari 0

Ovo Valentinovo proslavite uz svoju omiljenu knjigu i uživajte

Ovo Valentinovo proslavite uz svoju omiljenu knjigu i uživajte

Danas je savršena prilika za spoj s potencijalnim partnerom koji je strastveni ljubitelj čitanja knjiga. Naime, čitanje jača koncentraciju, poboljšava memoriju te naš um postaje bistriji i britkiji

Osim zaljubljenih, ovaj dan slave i svi ljubitelji knjiga. Ako ste sami, možda za Valentinovo upoznate nekoga u knjižnici i tako se povežete. Bilo kako bilo, sami ili s partnerom, iskoristite ovu jedinstvenu priliku kako biste otišli do knjižnice, posudili ili prolistali omiljenu knjigu ili možda posudili novu knjigu, koju već mjesecima želite pročitati.

Ovo je savršena prilika i za spoj s vašim partnerom, posebno ako je i on strastveni ljubitelj čitanja knjiga. Uz to, čitanje jača koncentraciju, poboljšava memoriju te naš um postaje bistriji i britkiji.

Također, čitanjem punimo mozak novim informacijama, a što više znanja imamo, spremniji smo odgovoriti na izazove s kojima se u životu suočavamo. Osim toga, što više knjiga čitate, više novih riječi će se naći u vašem svakodnevnom rječniku, a to širi vokabular i sposobnost lijepog govora te osnažuje samopouzdanje.