Lifestyle

Komentari 16

Ožujak će biti najgori mjesec za ova 3 znaka, provjerite i zašto

Ožujak će biti najgori mjesec za ova 3 znaka, provjerite i zašto

Ožujak je mjesec na strani Riba. Tijekom njihove sezone uobičajeno je osjećati emocije puno intenzivnije. Napetosti će biti visoke i u sezoni Ovna, odnosno u drugoj polovici ožujka

Tijekom sezone Riba i u prvom dijelu sezone Ovna, najgore će biti Biku, Lavu i Strijelcu. Ako ste među tim znakovima, čeka vas razdoblje osobne transformacije, sagledavanja u dubinu i potrebnih promjena, iako to neće biti lagano iskusiti ni napraviti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik: Ovo je mjesec otkrivanja osobnih istina

Tijekom sezone Ovna, koja započinje 20. ožujka, sunce će se kretati svjetlucavim i tajanstvenim vodama što može aktivirati neke intenzivne i teške emocije. Međutim, umjesto da pokušavate bježati od svojih emocija, mogli biste ih i prihvatiti. Napokon, ovo može biti i nevjerojatno iscjeliteljsko iskustvo ako ovu energiju ulijete u terapiju. Nema ništa loše u tome da osjetite cijeli spektar svojih osjećaja.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za sreću):

Lav: Intenzivno i transformirajuće razdoblje

Ako se osjećate loše tijekom sezone Riba, to nije čudno. Tijekom tog vremena možda ćete postati svjesni svih stvari u svom životu koje ste spremni promijeniti i svih navika koje želite napustiti. Međutim, osloboditi se ciklusa s kojim ste se dugo bavili nije nimalo lak podvig. Ovog ćete se mjeseca možda probiti kroz strahove i nevjerice zbog kojih vam je teže napredovati. Ali, sve je to dio procesa.

Ilustracije žena

Strijelac: Dogovarate se s onim što vam je u srcu

Sezona Riba možda će vam pokrenuti neke osjetljive teme. Vrijeme je da se usredotočite na dijelove svog života koje nitko drugi ne vidi. Možda će biti zamjerki unutar obitelji što će vas zapravo potaknuti na razgovor koji dugo odgađate. Može doći do neugodnosti u vašoj obitelji, što će vas prisiliti da napokon uredite svoje odnose, piše Elite Daily.