Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
102 komentara

Pas je trudnoj vlasnici spasio život, nanjušio opasnu infekciju

Pas je promijenio ponašanje i bio uporan u tome sve dok njegova vlasnica nije ponovno otišla kod liječnika. Rekli su joj da je došla u zadnji tren - imala je opasnu infekciju bubrega

102 komentara

Ovo je još jedan dokaz kako psi zaista mogu nanjušiti što nije u redu u tijelu njihovih vlasnika. Bilo je slučajeva kada su znali da im vlasnici imaju rak čak i prije službene liječničke dijagnoze. U takvim situacijama psi promijene ponašanje i tako pokušavaju upozoriti vlasnika da nešto nije kako treba.

Posted by Alhanna Butler on 29. svibnja 2015

Ista stvar dogodila se i trudnoj Alhanni Butler iz Velike Britanije krajem 2015.godine. Njezin pas Keola, inače vrste američka akita, odjednom se počeo ponašati čudno.

I love my little family, wouldn't change it for the world. 󾬓󾬐.. I think Keola is rather excited about meeting her little brother, he kept kicking her in the face and she still wouldn't budge.

Posted by Alhanna Butler on 18. kolovoza 2015

Takvo čudno ponašanje pojavilo se nakon što je Alhanni počela osjećati bol u donjem dijelu leđa. Mislila je da je to zbog djeteta koje se u njoj razvija. Bol je bila vrlo jaka pa je posjetila liječnika, ali on je to protumačio kao nuspojavu njezine trudnoće.

- Kada su me liječnici poslali kući i rekli da to nije ništa ozbiljno i da ne brinem, Keola je samo sjedio i zurio u mene s toliko pažnje da me to doista uplašilo. Objavila sam na Facebooku fotografiju kako to čini i našalila se nešto vezano za film Hatchi, no moji prijatelji su mi počeli govoriti kako to moram shvatiti ozbiljno - prisjetila se ova žena.

and my baby bear is fast asleep...snuggled up to mummy 😇󾍔󾍕

Posted by Alhanna Butler on 18. ožujka 2015

Kako je vrijeme prolazilo, pas se sve više i više ponašao tako - zurio je u nju, gurao je, cvilio. Postajao je jako uznemiren kada bi Alhanna otišla na posao. Napokon, ona i njezin suprug Ricky shvatili su da im pas pokušava "reći" nešto ozbiljno.

󾇁󾇛❤️

Posted by Alhanna Butler on 10. siječnja 2015

Alhanna je ponovno otišla u bolnicu gdje su je hitno prebacili na odjel intenzivne njege. Dijagnoza je bila šokantna - ženu je vrlo malo vremena dijelilo od smrti, imala je opasnu, vrlo rijetku infekciju oba bubrega. Zato su je leđa toliko i boljela. Liječnici su je doslovce spasili u zadnji tren.

- Budući da se to toliko dugo nije liječilo, bio je to jedan od najgorih slučajeva koje su liječnici ikada vidjeli. Rekli su mi da tada nisam došla u bolnicu, umrla bih i ja i moj nerođeni sin - ispričala je kasnije.

Posted by Alhanna Butler on 29. prosinca 2015

Keola sada smatraju anđelom čuvarom zdravog dječaka kojeg je Alhanna rodila. Nazvali su ga Lincoln, a pas brižno pazi na njega. Postali su najbolji prijatelji. Kada je mališan bolestan, Keola se ne odvaja od njega, otkriva portal shareably.net.

Posted by Alhanna Butler on 25. rujna 2016
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message