Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Pet pravila uz koje ćete lako odabrati idealne kratke hlače

Pet pravila uz koje ćete lako odabrati idealne kratke hlače

Bermude su ovo ljeto veliki hit, a kako biste ih pravilno nosili, odlučite se za one koje su oko pet centimetara iznad koljena. Kako biste naglasili noge birajte tamnije kratke hlače

Kratke hlače neizostavan su ljetni odjevni komad. Savršen odabir su bilo za dnevni odlazak na plažu ili opuštene večernje šetnje. Ako ne znate koje odabrati, pročitajte ovaj mali vodič:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

1. Kraći rubovi i tamne boje će naglasiti noge

Ako želite naglasiti noge odaberite kratke hlače visokog struka u tamnijoj boji.

2. Bermude bi trebale biti pet centimetara iznad koljena

Bermude su ovo ljeto veliki hit, a kako biste ih pravilno nosili, odlučite se za one koje su oko pet centimetara iznad koljena i koje vas zatežu u struku. Ovo jednostavno pravilo pomoći će vam ako imate kraće noge.

3. Seksi hlače kombinirajte s lepršavim topovima

S bermuda hlačama dobro se slaže košulja, dok sa seksi, iskidanim ili pripijenim kratkim hlačama kombinirajte lepršave, 'oversized' topove.

4. Kažite 'da' uzorcima i prugama

Uzorci i boje vaši su prijatelji u izboru kratkih hlača. Trik je samo prilagoditi ih tipu tijela i željama. Ako želite izgledati mršavije, odaberite pruge koja će vas izdužiti.

5. Ne zaboravite da su pravila tu da se krše

Ako su vam noge 'prekratke' ili 'predugačke' ili 'premršave' za određeni stil kratkih hlača, svejedno ih uzmite, a 'predrasude' ostavite iza sebe, piše Pure Wow