Obavijesti

Lifestyle

Komentari 43

Pijani kum odalamio mladenku i vukao za vjenčanicu vičući: Ovaj je brak najveća greška!

Pijani kum  odalamio mladenku i vukao za vjenčanicu vičući: Ovaj je brak najveća greška!
7

Tomos Rhydian Wilson napravio je neviđen incident te osim mladenke napao i njene sestre te majku, javno se odrekao brata te zgrozio sve uzvanike - a sada je zbog toga kažnjen i na sudu

VIDEO

Tomos Rhydian Wilson bio je kum svom bratu na vjenčanju, a napravio je cijeli skandal na svadbi u hotelu Lampeter's Falcondale u velškom Ceredigionu rekavši da njegov brat 'nikada nije trebao uzeti za ženu Erin Mason-George'.

Pijani kum

Napad se dogodio dok je obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji Steffanu da se popne po stepenicama nakon njegova vjenčanja. Očigledno je u igri bilo puno alkohola, a mladenka i mladoženja sudjelovali su u tome sve dok stvari nisu krenule po zlu.

Pijani kum

Thomas (29), inače zaposlen kao službenik u zatvoru, počeo je vrijeđati obitelj mladenke Mason-George, vičući da njegov brat nikad nije za ženu trebao uzeti učiteljicu u osnovnoj školi i rekao da njegov brat 'više nije Wilson'. Pijano je divljao te pritom čak i udario mladenku, zgrabio je za vjenčanicu i vukao po stepenicama. Uz to je napao njenu majku i dvije sestre koje su je pokušale obraniti od nasilnika, prenosi Daily Mail.

Baka (80) se udala za svog ljubavnika Egipćana (35): Ne želim njen novac, samo nju!
Baka (80) se udala za svog ljubavnika Egipćana (35): Ne želim njen novac, samo nju!

Njegov brat Steffan zapovjednik je odsjeka u vojsci te je osam godina služio kao vojnik u korpusu kraljevskih inženjera.

Slučaj je nakon nemilog događaja dospio i na sud, a okružna sutkinja Gwyn Jones rekla je da, iako nitko od obitelji Mason-George nije pretrpio dugotrajne ozljede, 'misli i ružne uspomene na ono što je trebalo biti sretan događaj dugo će se zadržati'.

Pijani kum

Tužitelj Kevin Challinor rekao je da je Tomos ljutito reagirao kad je obitelj pokušala natjerati njegovog brata Steffana Wilsona da ode u krevet jer je bio pijan.

Majka mladenke je na suđenju izjavila da su stvari eskalirale kad je Tomos pokušao nju udariti. Potom je zgrabio vjenčanicu svoje novopečene šogorice i povukao je, zbog čega je pala niz stepenice.

Utvrđeno je da je tijekom incidenta Wilson napao majku gospođe Mason-George, Lindu i njezinu mlađu sestru Dion, a također je uhvatio drugu sestru, Cally, za vrat, uzrokujući crvenilo.

Wilson je također napao menadžera u hotelu Lampeter's Falcondale koji ga tereti za oštećenje odjeće te opreme u hotelu.

Tijekom suđenja Wilson je negirao sve optužbe, a odvjetnik obrane Tom Roberts rekao je da su incident izazvali gospođa Mason-George i njezina obitelj.

Pijani kum

Rekao je da je Wilson tako reagirao nakon što je vidio kako je mladenka ošamarila i psovala njegovog brata, prije nego što je vidio kako su ona i njezina obitelj pomagale Steffanu uz stepenice, gdje tvrdi da je mladenka gurnula mladoženju zbog čega je on pao.

Navodno su i mladenka te njezina sestra Cally udarale Wilsona i da je ona kasnije bacila vazu i staklenu bocu na njega, što je ona porekla.

Otac mladenke, Colin George, koji ga je također pokušao zaustaviti u pijanoj agresiji,  rekao je: 'Ne bih vam mogao reći koliko je zabava uništio. Previše je epizoda za brojanje'.

Pismo sebi na dan vjenčanja, sedam godina prije razvoda: Putovanje koje nisi očekivala
Pismo sebi na dan vjenčanja, sedam godina prije razvoda: Putovanje koje nisi očekivala

U objavi na Facebooku nakon vjenčanja, Erinina sestra Cally napisala je: 'Nikada ne dopustite da itko naruši magičnu ljubav koju imate jedno prema drugome!'

Harry Wilson, drugi kum, rekao je da je vidio mladenku Erin Mason-George kako 'šamara' mladoženju Steffana Wilsona govoreći mu da je vrijeme za spavanje.

Pijani kum

Opisao je kako je vidio Steffana kako pada niz stepenice i kako mu njegov brat Tomos ide pomoći prije nego što je Erin udarila Tomosa, dok su drugi članovi njezine obitelji 'nasrnuli' na mladoženju Steffana.

Ipak, na sudu je Wilson osuđen na 12 mjeseci humanitarnog rada u zajednici bio i 240 sati neplaćenog rada.

Također mu je naloženo da plati odštetu od 250 funti Erin i Cally Mason-George (oko 2100 kuna), kao i po 100 funti (oko 850 kuna) Dionu i Lindi Mason-George te gospodinu Jonesu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru