Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Plakao od bolova jer je osjetio suprugine trudove na porodu

Muškarac je na Facebooku objavio pismo o svojoj supruzi u kojem je opisuje kao čudo nakon što je svjedočio njezinim bolovima tijekom trudova za koje tvrdi da ih je i sam osjetio

Foto: Facebook
20 komentara

Amerikanac William Trice Battle kaže da je želio osjećaje pretočiti u riječi te je pojasnio kako "nikad nije vidio toliko ljubavi i snage" kao što je to osjetio gledajući suprugu Lauren kako rađa njihova sina Romana, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

U braku su više od godinu dana, a iz prethodne veze Lauren već ima sina Kannona. Iako je želio biti njezina uzdanica tijekom trudova, William kaže da nije ni sanjao kako će to biti jedan od najintenzivnijih trenutaka u njegovom životu. 

- Zaista ne znam kako je uspjela. Bol je bila toliko snažna i preplavljujuća da sam je čak i ja osjetio. Osjetili su je svi u sobi, no uspjela je. Njezina bol bila je strašna - napisao je na Facebooku.

- Škrgutao sam zubima kao i ona, tijelo mi je bilo napeto kad je osjećala kontrakcije i plakao sam zajedno s njom. Bio sam svjestan da sam samo prolaznik u tome i da nikad neću potpuno razumjeti bol koju je osjećala. U svaki trud uložila je sav život i snagu koju je imala u sebi. A zatim je dodala još malo. I na kraju, svima nam je dala naslutiti što je samo ona mogla iskusiti tijekom prethodnih devet mjeseci. Svi smo dobili priliku zagrliti i voljeti dječaka zbog kojeg je žrtvovala svoje tijelo, ugodu i energiju - nastavio je emotivni William dodajući kako je njegov sin čudo.

SIMPTOMI UPOZORENJA Ovo su znakovi da je vaš porod počeo: Bol u leđima, trudovi...

- Djeca su čudo. No za mene, najveće je čudo njegova majka koja mi je pokazala što je zapravo nesebična žrtva. Što je zapravo ljubav. Moja supruga je čudo - zaključio je.

Korisnike Facebooka njegovo je pismo zaista dirnulo i uskoro je postalo viralno. William je rekao novinarima kako je njegova supruga sljedeća dva dana jedva spavala jer je svu pažnju pružila novorođenom sinu. Ustvrdio je kako je inspiraciju za tako emotivno pismo dobio "iz želje da oda počast najnevjerojatnijoj ženi koju poznaje".

- Kaos se smirio i moja supruga Lauren sad skrbi o našem predivnom sinu, Romanu Creedu. Činilo se kao da je trenutak u kojem je primila sina na ruke odnio svi bol, strah i napetost. U tom času ništa drugo nije bilo važno i znao sam da bi sve ponovila zbog njega. Nikad nisam vidio takvu ljubav ni snagu od bilo koga ranije - dodao je. William je čak savjetovao drugim očevima da pokušaju stvari sagledati iz perspektive svojih partnerica te prepoznati žrtve koje one čine zbog djece.

Ostali korisnici Facebooka napisali su mu kako je pismo predivno.

- Ovo je prava ljubav. Uživaj u svojoj obitelji - poručili su mu. Čitateljica je čak napisala da se rasplakala čitajući njegovo pismo.

BAKA DOBILA ČETVERO UNUČADI Tri sestre rodile su na isti dan: 'Hrabrile smo se i u trudovima'

- Kad bi bar više muškaraca napisalo koliko se divi svojim ženama. Plakala sam čitajući ovo - pojasnila je.

William je na kraju kazao da je zahvalan što su njegove riječi dirnule živote drugih.  

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message