Lifestyle

Komentari 2

Platforme su opet u modi: Top 20 ideja kako ih iskombinirati

Platforme su opet u modi: Top 20 ideja kako ih iskombinirati

Osim uskih minica, platforme odlično izgledaju uz lepršave mini haljine u jarkim bojama koje su još jedan trendi komad ove sezone. Super će pristajati i uz duge svečane haljine

Ovaj retro modni trend vladao je 70-ih i 90-ih, a sada se opet vratio na modnu scenu. Naime, s obzirom na deblji potplat i manji nagib između pete i prstiju udobnije su od klasičnih štikli. Ipak, modni stručnjaci Voguea, pretjerano ne hvale platforme te smatraju da takav tip cipele žensku nogu u listovima i bedrima čini vizualno debljom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su za neke nezgrapne i velike, ipak ih na ulicama sve češće viđamo, a izgledaju jako seksi i bez problema mogu podići mnoge kombinacije. Na prvu vam se možda čini da ih ne možete nositi na sve, ali doista možete, što dokazuju i mnoge zvijezde i influencerice koje ih bez problema nose.

Platforme odlično stoje na uske minice koje prate siluetu. Tako ćete istaknuti vitke noge i struk.

Osim uskih minica, platforme odlično izgledaju uz lepršave mini haljine u jarkim bojama koje su još jedan trendi komad ove sezone. Super će pristajati i uz duge svečane haljine, ali i pletene.

Zaista idu uz sve, uz košulje, traperice, skinny jeans, mom jeans ili palazzo hlače, a ideje kako ih nositi možete pogledati u nastavku.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.


20.