Plitvice spuštaju cijenu sljedeći mjesec: Za odrasle već za 50 kn | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Plitvice spuštaju cijenu sljedeći mjesec: Za odrasle već za 50 kn

Plitvice spuštaju cijenu sljedeći mjesec: Za odrasle već za 50 kn
1

NP Plitvička jezera su se uključila u akciju 'Tjedan odmora vrijedan' i od 16. do 25. listopada 2020. spustila cijenu na 50 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu

VIDEO

'Tjedan odmora vrijedan' je  akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice od 16. do 25. listopada 2020. godine. Cilj akcije je poticanje domaćih putovanja te podizanje razine turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Kroz ovu akciju omogućit će se građanima Hrvatske i svima zainteresiranima da posjete i upoznaju različite dijelove Hrvatske po 50 posto nižim cijenama na brojne turističke usluge, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

NP Plitvička jezera su se uključila u akciju i tijekom tog razdoblja će spustiti cijenu ulaznice na 50 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu, dok je redovna cijena tijekom listopada za posjet Plitvicama 180 kuna za odrasle, a za djecu 50 kuna.

Broj posjetitelja bit će ograničen zbog epidemioloških mjera. Ako želite posjetiti naš najstariji i najveći nacionalni park požurite po svoje ulaznice jer već je sad dosta karata za to razdoblje prodano.

Osim ulaznica NP Plitvička jezera pripremio je promo ponudu i za druge usluge, a sve to možete pogledati na službenoj stranici parka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka
ISKRENA JE

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka

Da ljubav dolazi na razne načine dokazuje slučaj 50-godišnje Hrvatice Marine koja je ispričala vlastitu neobičnu ljubavnu priču te kako je pronašla sreću