Obavijesti

Lifestyle

Komentari 115

Po obliku nosa, usana i prstiju vidi se kakvi su 'tamo dolje' i koji par je savršen za seks

Po obliku nosa, usana i prstiju vidi se kakvi su 'tamo dolje' i koji par je savršen za seks

Promatranjem dijelova tijela moguće je odrediti veličinu i oblik muškog te ženskog spolnog organa. Također, linije u uglu oka upućuju na to da osoba ima jake seksualne sklonosti

VIDEO

Seks je izuzetno važan ne samo kao način da zadovoljimo fizičke potrebe nego i da osiguramo duhovno ispunjenje i rast te postignemo jedinstvo s partnerom na višoj razini, a time i pridonesemo sreći ukupne zajednice. To je načelo osnova drevnoga kineskog sustava znanja taoizma, među ostalim i taoističkih zapisa o ljubavi i seksu, koji sadrže skup znanja i tehnika koje čovjeka mogu odvesti na put do najviše razine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Striper: ‘Mladenka je razbila zube na mojoj lubanji’ | 10 BIZARNIH PITANJA 04:28

To je razina na kojoj seksom može potaknuti samoliječenje, energizirati cijelo tijelo i obrnuti proces starenja, a osnova svega je izbor kompatibilnog partnera, tvrdi u svojoj knjizi “Tao ljubavi - Drevni seksološki priručnik” dr. Stephen T. Chang, svjetski poznati znanstvenik koji je izučavao i zapadnu i kinesku medicinu i koji uz titulu doktora medicine ima titule doktora filozofije i teologije. Kaže da su znanja, metode, tehnike i vježbe koje su drevni narodi koristili za unapređenje kvalitete seksualnog života bazirane na djelovanju kozmičkih prirodnih zakona te da oni vrijede i kod izbora partnera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drevna mudrost pritom polazi od nekih naoko nebitnih detalja, primjerice veličine i oblika palca, koji se uspoređuje s veličinom i oblikom spolnog organa kod muškaraca, ili izgledom usta, koji kod žena navodno govori o izgledu i veličini spolovila. Također, uz provjeru kvalitete obiteljske loze, usporedba lica i veličine prstiju na rukama bila je jedna od glavnih tehnika kojima su se u drevnoj Kini koristili roditelji da bi svojoj djeci izabrali budućeg partnera. 

Thinkstock

- Prema taoističkoj teoriji, lice otkriva sve i, ako poznajete tehniku analize lica, na temelju toga možete analizirati potpunu osobnost nekoga. Promatranjem veličine dijelova lica i prstiju, moguće je odrediti veličinu i muškog i ženskog spolnog organa, što je vrlo važno za seksualno i ukupno zadovoljstvo vezom - kaže dr. Chang. 

Dodaje kako žena s dubokom vaginom treba muškarca s dugačkim penisom da bi u seksualnom činu postigli savršen sklad. Žena sa širokom vaginom, s druge strane, treba muškarca s debelim penisom. Ili, mnogi muškarci biraju žene s plitkom vaginom da bi povećali vlastito zadovoljstvo u odnosu, jer penisom prolaze i kroz drugu barijeru, uterus, no to može biti vrlo štetno za zdravlje žene. 

Moj suprug može dobiti seks tek kad obavi sve kućanske poslove
Moj suprug može dobiti seks tek kad obavi sve kućanske poslove

Sve “krive” kombinacije mogu završiti tako da partnerica ostane nezadovoljena ili da joj odnos bude bolan ili neugodan, pri čemu ni muškarac ne može biti zadovoljen, iako i drevna mudrost priznaje da nije baš sve samo u dužini i debljini, odnosno da postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima - uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom - možemo “nadoknaditi” tih nekoliko centimetara. 

Linije u uglu oka otkrivaju da netko ima jake seksualne sklonosti

No oni koji si pašu lakše će i prije doći do onih razina zadovoljstva u odnosu koji mogu djelovati kao eliksir zdravlja i mladosti, tvrde mudraci. Muškarci i žene pritom dijele nekoliko značajki u analizi lica, na temelju kojih već na prvi pogled znate na čemu ste.

Na primjer, linije u uglu oka upućuju na to da osoba ima jake seksualne sklonosti i da joj se lako približiti. Što je veći broj linija, to je sklonost veća, a ako ih nema, osobu ćete teško potaknuti na ljubavni čin. Duboke linije kraj usta također upozoravaju na jaku seksualnu želju, kao i duga i snažna brada. 

S druge strane, kad žena bira seksualnog partnera, trebala bi diskretno baciti oko na muškarčeve ruke, prije svega na palac, a onda i nos. Oni govore o obliku muškarčeva penisa.

Dr. Chang tvrdi da je kod analize ženskog lica takva usporedba još zanimljivija, odnosno da se iz položaja, veličine i oblika usta, očiju te kostiju lica i prstiju, može dobiti i dvostruko više zaključaka o naravi i veličini vagine, i to, kako tvrdi, s 90-postotnom preciznošću.

Prsti otkrivaju kut pod kojim stoji penis

Oblik i veličina penisa određeni su pri rođenju, no mogu se mijenjati. Jedna od stvari koje to potiču su stiskanje i otresanje kod mokrenja, tvrdi se u taoističkim tekstovima. Za snažnu erekciju potrebne su četiri vrste energije: energija krvi, mišićna, živčana i koštana. Bilo koja smetnja vezana uz mišiće, mentalna blokada ili bolovi u kostima mogu poremetiti erekciju. 

Dok medicina kao jedini uzrok loše erekcije vidi proširenje krvnih žila u penisu, u taoizmu se smatra da to može biti poremećaj spomenutih energija. Znanost tvrdi da se kut erekcije može promijeniti i s dobi te da to može odrediti biološko i fizičko zdravlje muškarca. 

Kako se vagina mijenja nakon poroda, zašto dubina ponekad varira i što to znači za seks
Kako se vagina mijenja nakon poroda, zašto dubina ponekad varira i što to znači za seks

Kut erekcije se najlakše mjeri usporedite li penis u erekciji s dlanom raširenih prstiju koji ste postavili pored njega. Pritom palac označava kut od 45 stupnjeva, a mali prst kut od 135 stupnjeva. Smatra se da će muškarac do 20. godine penisom lako dosegnuti kut pod kojim mu stoji palac, onaj u 20-ima izravnat će se s kažiprstom, pod kutom od 60 stupnjeva, a onaj u 30-ima sa srednjakom na 90.

Muškarac u 40-ima može računati na to da se kut erekcije izjednačava s kutem pod kojim je prstenjak (oko 105°), a oni iznad 50 s malim prstom (oko 135°). To ne treba gledati doslovno nego kao pokazatelj biološke dobi i zdravstvenog stanja. 

 

Evo kako 'pročitati' ženu:

  • Ako žena ima mala usta i kratke prste, imat će malu i plitku vaginu (mogu se promatrati i samo usta).
  • Ako žena ima velike i debele usne, i vagina će biti široka i deblje kože.
  • Ima li žena duboko usađene oči, i vagina će biti duboka. Tanki kapci kod žene također upućuju na duboku vaginu, piše u taoističkim zapisima.
  • Debeli i mesnati kapci upućuju na plitku vaginu. Ako žena ima izbočene oči, vagina će biti još plića.
  • Kratkovidna žena imat će duboku vaginu.
  • Velike vodenaste oči upućuju na veliku, vodenastu vaginu. Takve žene nemaju problema s vlaženjem.
  • Žena s velikim ustima i tankim usnama imat će usku (malu) i dugačku (duboku) vaginu.
  • Pune usne ili izbočena koštana struktura upućuju na elastičnu vaginu koja će biti vlažna, topla i meka. U spolnom činu ona vibrira (drhti), pa može biti vrlo ugodna muškarcima. Taoisti je nazivaju “vagina koja govori”. 
themoviedb.org

Evo kako 'pročitati' muškarca:

  • Muškarac s dugim nosom i prstima na ruci imat će dug penis.
  • Ako su muškarčevi prsti kratki, i penis će biti takav.
  • Ako mu je nos dug a prsti kratki, ili obrnuto: nos kratak, a prsti dugi, imat će penis srednje dužine.
  • Ako je vrh nosa debeo, imat će debeo penis, pri čemu vrijedi i obrnuto.
  • Ako muškarčev palac izgleda kao gljiva, penis će imati široku glavu i usko tijelo, što se smatra boljim oblikom jer u prosjeku odgovara najvećem broju žena. Ako je palac trokutast, nadajte se i takvom obliku penisa.
  • Ako muškarac ima debele, široke usne, imat će i velik penis.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'