Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Pogledajte kako lubenicu peći na roštilju i oduševiti društvo

Iskoristite sezonu lubenica za nezaboravno, nesvakidašnje roštiljanje. Svi koji su probali lubenicu sa žara kažu da je odlična, a roštilj nakon pečenja ostaje čist...

screenshot/YouTube
Foto: screenshot/YouTube
46 komentara

Ljeto i godišnji odmor je prava prilika za malo gastronomske avanture. Lubenicu jedemo svakoga dana na isti način, razlika je eventualno u načinu rezanja i čišćenju ili ne od koštica. Oni koji su je probali ispečenu na roštilju, kažu da je odlična.

Pogledajte u kratkom i zabavnom videu kako to izgleda:

Nekoliko savjeta iz videa:

  • Izaberite lubenicu sočnu i slatku.
  • Pripremite žar kao za klasični roštilj.
  • Prerežite lubenicu na četiri dijela i izrežite svaki tako da dobijete trokutiće. Šnite neka budu široke oko dva centimetra.
  • Pecite ih sa svake strane oko minute.
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message