Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Pogledajte najslađe trenutke poznatih očeva i njihove djece

Danas se obilježava američki Dan očeva u više od 100 zemalja čitavog svijeta. Princ Harry, Kanye West, David Beckham samo su neki od poznatih očeva koji uživaju u ulozi tate

VIDEO

Pripremite se za ogromnu dozu slatkoće! Neki od najpoznatijih očeva poziraju sa svojom djecu i pokazuju koliko je ljubav između oca i djeteta posebna. Princ Harry s Archijem, kojemu je ovo ujedno i prvi očev dan, David Beckham i Harper u slatkom zagrljaju i Kanye West sa svom svojom djecom samo su neki od poznatih očeva koji s ponosom pokazuju svoju djecu i ljubav koja iz njih sija.

Genijalne dječje ideje koje će vam izmamiti osmijeh na lice
Genijalne dječje ideje koje će vam izmamiti osmijeh na lice

Tom Fletcher 

Slavni Tom Fletcher imao je mnogo slatkih trenutaka sa svojim sinovima u javnosti. Jedan od njih je i video s maslačkom i svojim prvim rođenim Buzzom. On i njegova žena Giovanna Fletcher imaju tri sina, Buzz, Buddy i Max, i svi su jako slatki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tom je inače prozvan Marvelovim slavnim tatom godine, a u tu čast je izjavio da je: 'Roditeljstvo je nevjerojatno. U potpunosti će vam promijeniti život na najnevjerojatniji način. Svi klišeji koje čujete kad postanete roditelj su istiniti'.

David Beckham

Harper Beckham nije ni svjesna koliko je zapravo sretna djevojčica. Ova sedmogodišnjakinja ima najodanijeg oca na svijetu, Davida Beckhama, koji jako brine o njoj, isto kao njezina starija braća Brooklyn, Romeo i Cruz. David ju je čak naučio voziti bicikl i igrati nogomet.

- Harper voli igrati nogomet - rekao je mama Victoria Beckham i dodala kako joj je to je kao bodež u srce, jer ima male tenisice za nogomet i malu nogometnu majicu te tako trči okolo po vrtu sa svojom braćom. Slatka Harper zasigurno oca Davida vrti oko malog prsta, a i često zajedno idu na zabavna putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Jay Z

Beyonce i Jay Z u početku svoju kćer Blue Ivy nisu htjeli izlagati javnosti. No, kako je kćer sve starija, počeli su sve više svoj obiteljski život prikazivati u javnosti. Sedmogodišnjakinja Blue Ivy se pojavljuje na društvenih mrežama Beyoncé, isto kao i njezina braća Rumi i Sir. Blue Ivy je čak i nastupala na pozornici sa svojim roditeljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Prince Harry

Za princa Harryja 2019. godina za njega je bila jako važna pošto je dobio prvo dijete sa svojom suprugom Meghan. Vojvotkinja od Sussexa 6. svibnja je rodila Archiea Harrisona Mountbatten-Windsora i par ga je do sada držao daleko od očiju javnosti. Iznimka je bila pressica koju je kraljevski par organizirao kako bi svoje dijete upoznali sa svijetom. Princ Harry gledao je svakog trena dotičnog oca.

Cristiano Ronaldo

Nogometaš Cristiano Ronaldo ponosni je otac četvero djece. Ima punu skrb nad svojim prvim rođenim sinom, Cristianom Ronaldom mlađim, ali nikada nije otkrio identitet majke.

U lipnju 2017. dobio je blizance Evu i Matea, a kasnije u studenome njegova djevojka, španjolka Georgina Rodríguez, rodila je malu djevojčicu, Alanu. Iako je tajio identitet majke, djecu nije držao podalje od medija. Kako su godine prolazile, nogometaš je podijelio stvarno mnogo slatkih trenutaka sa svojom djecom na Instagramu i na javnim događanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cristiano cr7 (@amnotcristiano) on

Peter Andre

Peter Andre je već iskusan tata, a ima troje djece, kćer Ameliju, Bistu (Princess) i sina Juniora iz prijašnjeg braka.

- Što više djece imam, to se lakše snalazim u roditeljstvu. Moja djeca su vrlo bliska, osobito Bista [Princess] i Junior. Oni se zabavljaju i vole pomagati oko Amelije - ispričao je otac Peter i dodao da su djeca su od početka bila zainteresirana za Amelijiu, uvijek bi dolazili pomoći trljati ulje na Emilyn trbuh, razgovarati s njom, pa čak su i pomogli odabrati njezino ime.

Samohrani otac posvojio petero djece s poteškoćama u razvoju
Samohrani otac posvojio petero djece s poteškoćama u razvoju

Nastoje zadržati svoju kćer podalje od javnosti, ali ponekad pjevačica oduševljava fanove fotografijama svoje djevojčice. Par je također dobio sina, Theodorea, 2016. godine.

Princ William

Princ William je često fotografiran sa svoje troje djece, princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom, no jedan posebno sladak trenutak dogodio se u lipnju 2019. na ceremoniji Trooping the Color kada se mali Louis počeo maziti se s ocem. Predivno, zar ne?

Kanye West

Kanye West je otac četvero djece sa svojim najmlađim sinom, Psalmom Westom, rođenom 2019. preko surogat majke. On također ima i kćer North, Saint i Chicago sa svojom ženom Kim, a očito je da voli svoju ulogu tate.

- Jedna od bitnih stvari je to da ću učiniti sve da zaštitim svoje dijete ili majku moga djeteta - rekao je jednom Kanye kada su ga pitali o prioritetima kao roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Robbie Williams

Robbie Wlliams je, prije no što je postao otac, iskusio mnoge životne probleme kao što su depresija te zlouporaba alkohola i droge. No otkada je postao otac, stvari su mu se promijenile na bolje. Robbie i njegova supruga Ayda Field su dobili su svoju prvu kćer, Teddy, 2012. godine, a nakon nje su dobili i sina Charlton Valentine 2014. i  kćer Colette “Coco” Josephine Williams 2018. godine preko surogat majke.

- Kada se dijete pojavi ti ideš pravim putem, sada sam odrasla osoba - rekao je Robbie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Simon Cowell

Unatoč priznanju da nikada nije očekivao da će postati otac, Simon Cowell dobio je sina Erica sa svojom djevojkom Lauren Silverman 2014. godine.

- Volim biti tata - rekao je Simon i dodao da ga Eric nasmijava i da jako dobro komuniciraju jer zapravo vole iste stvari - Scooby Doo i Disneyjeve filmove.

Što se tiče planiranja djece u budućnosti, Simon je rekao da ako imate jednog sina, onda bi bilo lijepo imati i kćer.

MEGHAN I HARRY OBJAVILI NIKAD VIĐENU FOTKU SINA: 'Predivan si i zaslužuješ divan život'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru