Ovi ražnjiĆi mogu biti zgodna zabava za klince na tulumu, ali i zgodna grickalica za društvo koje se okupilo radi gledanja filmova. Pripazite samo da ih dobro ocijedite od ulja
Lifestyle
Komentari 22
Ovi ražnjiĆi mogu biti zgodna zabava za klince na tulumu, ali i zgodna grickalica za društvo koje se okupilo radi gledanja filmova. Pripazite samo da ih dobro ocijedite od ulja
Jeste li probali pohane kisele krastavce? Pronašli smo jednostavan recept sa zgodnom idejom, pa vrijedi isprobati.
Pomiješajte po pola šalice kukuruznog i višenamjenskog pšeničnog brašna. Dodajte 2 žličice praška za pecivo, jednu čajnu žličicu šećera i jedno jaje. Umiješajte pola šalice svijetlog piva i žličicu viskija, pa sve dobro izmiješajte pjenjačom.
Pogledajte u videu kako ga napraviti:
Nožem za dubljenje povrća izdubite nekoliko srednje velikih krastavaca. Na štapić za ražnjiće nataknite pola hrenovke, pa na nju navucite izdubljeni krastavac. Namočite u smjesu brašna, piva i viskija, pa žličicom dobro prelijte tijestom. Potom ražnjić umočite u vruće ulje i ostavite da se isprži.
Ocijedite ulje na kuhinjskom papirnatom ubrusu i poslužite uz kečap ili neki sličan preljev.
POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ:
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+