Lifestyle

Komentari 28

Pokazala razliku u svom izgledu dok pozira i kada je opuštena

Pokazala razliku u svom izgledu dok pozira i kada je opuštena

Blogerica na Instagramu zna kako pozirati, no na svom profilu pokazuje kako osvjetljenje i kut mogu napraviti razliku. Postala je popularna na društvenoj mreži upravo zbog toga

Georgie Clarke smatra da je svako tijelo lijepo. Na Instagramu zato objavljuje dvije naizgled slične fotografije, samo što na jednoj pozira, a na drugoj je opuštena. Ona pokušava 'normalizirati' mišljenje da tijelo treba pokazati onakvo kakvo je, piše Mirror. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mačka koja je senzacija da društvenim mrežama

Ona zna kako pozirati, no na svom profilu pokazuje kako osvjetljenje i kut mogu napraviti razliku. Postala je popularna na društvenoj mreži upravo zbog toga. 

- Jedna minuta razlike, a obje su fotografije divne i za Instagram. Ova usporedba želi vam pokazati da će netko tko se razumije u modelling znati pozirati kao na fotki s lijeve strane, ali u stvarnosti kada je opušten, izgleda kao na fotografiji s desne strane - kaže. 

Napisala je što je napravila za rezultate lijeve fotografije. 

1. Važno je dobro svjetlo
2. Pronađite dobar kut
3. Podignite guzu da izgleda zategnuto
4. Stanite na prste
5. Držite čvrst trbuh
6. Zadržite dah

Njezin je post potaknuo raspravu u komentarima.

Jedna je žena napisala: "Hvala na dijeljenju ... Sad osjećam da je i moje tijelo normalno i lijepo."

"Tvoji su postovi dašak svježeg zraka, hvala", napisao je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao "Ponekad je teško ne usporediti se s onim što vidite na društvenim mrežama, ali računi poput ovog su itekako korisni".