Lifestyle

Komentari 64

Poljubac u čelo prakticirajte što češće - djeluje dobro na dušu

Poljubac u čelo prakticirajte što češće - djeluje dobro na dušu

Ljubiti partnera, dijete, majku, oca ili prijatelja u čelo trebalo bi prakticirati češće. Dodir usnama na područje trećeg oka djeluje blagotovorno na dušu, stimulira pinealnu žlijezdu...

Poljubac u čelo predstavlja poljubac u treće oko i ima mnogo dublje značenje od onoga što većina ljudi može shvatiti. To se smatra ljubljenjem nečije duše.

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik priznao da je zaljubljen:

Treće oko se nalazi između obrva i korijena nosa, a ima utjecaj na našu intuiciju, duhovni život, na moć predviđanja, telepatije... Ono povezuju s epifizom (pinealnom žlijezdom) koju je francuski filozof René Descartes nazivao sjedištem duše i naglašavao koliko je njezina uloga važna. 

To je žlijezda veličine graška smještena iza očnih jabučica. Odgovorna je za lučenje melatonina, hormona koji regulira budnost i spavanje - kada padne mrak proizvodi ga više i zato bolje spavamo.

Inače, treće oko nazivaju okom mudrosti i šestom čakrom koja se nalazi na čelu i indigo plave je boje. Stavljanje usana na mjesto trećeg oka doprinosi unutarnjem osjećaju buđenja, osjećaju sigurnosti i mira.

Poljubac zapravo stimulira pinealnu žlijezdu, kao i hipofizu koju nazivaju i 'žlijezdom gospodaricom' jer upravlja većinom drugih endokrinih žlijezdi i proizvodi brojne hormone vezane za određene dijelove tijela. Hipofiza je veličine graška i smještena je u koštanom tkivu na bazi mozga, nešto dalje od epifize, prenosi The Wild Child.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Najčitaniji članci