Lifestyle

Komentari 33

Pripremite se za nalet emocija: 10 znakova da vas želi poljubiti

Pripremite se za nalet emocija: 10 znakova da vas želi poljubiti

Poljubiti nekoga nije lako, to istiskuje mnogo hrabrosti i ispitivanje terena kako muškarac ne bi bio odbijen. Ovi znakovi vam daju jasno do znanja njegove namjere, a ako ih znate i vi, neće biti iznenađenja

Jako je mala šansa da će vas muškarac pitati ili upozoriti da ima namjeru poljubiti vas. Stoga, dobro je znati male znakove koji ga odaju u njegovoj namjeri. 

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik na misi priznao da je zaljubljen pa otišao:

1. Odjednom - tišina

Ne možete se ljubiti ako su vam usta zauzeta razgovorom.

Primjećujete li kako postaje tiši? Možda skuplja hrabrost da vas poljubi, stvarajući zatišje u razgovoru kako bi stvorio seksi, opuštenu vibru. 

Oduprite se želji da tišinu ispunite 'ugodnim ćaskanjem' i jednostavno prestanite pričati. Sljedeći put kad se utiša na nekoliko sekundi, samo ga zabljesnite vašim najljepšim osmijehom. 

2. Vrpolji se

Ilustracije ljubavi

Ako odjednom više nije tako 'cool', gubi se u razgovoru ili je nešto krivo rekao, što nije namjeravao, vrlo vjerojatno uopće ne razmišlja o razgovoru, već o tome kako da vam priđe i da vas poljubi. 

Pazite na njegove ruke: ako petlja s čašom, igra se satom i izvlači ruke iz džepova pa ih ponovo vraća na dobrom je putu da vas poljubi.

Sramežljivi dečki često će postati nervozni oko vas pa pripazite na ovo. To bi mogao biti vaš trenutak da ga poljubite .

3. Odjednom je jako fokusiran na svoja usta

Grize se za usnu ili je upravo uzeo mentol bombon? Da, vrlo vjerojatno se muškarac priprema na poljubac, a ovim radnjama osigurava najbolji mogući dojam. 

4. Kao slučajno vas dodiruje

themoviedb.org

Odjednom mu je ruka na vašem ramenu ili je 'slučajno' dodirnuo vašu ruku, koljeno ili stopalo ispod stola. Ne, nije, to nije slučajno, to su sve pokazatelji da želi biti u vašoj blizini. Drugi su načini da vam makne pramen kose s lica ili stavi ruku na donji dio leđa dok hoda uz vas. 

5. Primjećuje vaše usne

Nemojte se brinuti ako uhvatite njegov pogled kako se udaljava od vaših očiju dok razgovarate. Sve dok gleda u vaše usne sve je u redu jer je to pokazatelj da bi možda želio zapečati druženje poljupcem.

6. Sve vam je bliže i bliže

Odlučiti se za poljubac s nekim tko vam je udaljen dva metra je prilično teško i zastrašujuće. Pa nije ni čudno da će vam se muškarac malo pomalo približavati.

Ovdje je važan vaš govor tijela: ako želite taj poljubac - ne mrdajte! Bar malo olakšajte siromahu.

7. Primjećuje vaš parfem

Naginje se i komentira kako lijepo mirišete?  Ne daje kompliment Calvinu Kleinu, vrlo vjerojatno samo pretpostavlja da imate parfem, a sve u cilju da vam se što više približi i provjeri jeste li i vi zainteresirani za njega. 

8. Zadubljeno gleda u vas

Govor tijela dobar je znak za čitanje nekoga, ali što je s nečijim očima? Štop znači produljeni pogled oči u oči?

Postoji velika razlika između gledanja nekog s poštovanjem i gledanja s ljubavlju, a ta razlika je očita u duljini pogleda. Ako kontakt traje, onda definitivno nije u pitanju poštovanje. 

Oči su prozor duše, pa je velika stvar kad dečki gledaju u njih.

9. Tiše govori

Psiholozi su istaknuli da je ublažavanje glasa instinkt kojim čovjek želi nekome dati do znanja da ga želi poljubiti. Čini se da su tihi govor povezan s intimnošću, blizinom i strašću.

Obratite pažnju na njegov ton glasa dok se družite. Ako vam muškarac počne tiho govoriti, pripremite se za poljubac.

10. Odgađa odlazak

Ako se zadržava na vašem pragu, ne želeći otići, vrlo vjerojatno vas želi poljubiti. Vjerojatno skuplja hrabrost ili čeka savršen trenutak. 

Što god bilo, ako odugovlači s odlaskom, definitivno mu je poljubac na pameti. 

Najčitaniji članci