Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Položaj i oblik izraženih bora na čelu otkriva karakter ljudi

Položaj i oblik izraženih bora na čelu otkriva karakter ljudi
1

Izrazito velik broj bora na čelu, simbolizira i izrazito velik broj događaja i promjena u životu čovjeka. Prema sedam tipova bora na čelu može se otkriti karakter čovjeka

VIDEO

Proučavanjem linija na čelu (metoposkopija), još se u 17. stoljeću bavio astronom Richard Sanders. Na temelju svog dugogodišnjeg proučavanja, zaključio je da bore koje se pojavljuju na čelu imaju veliko značenje u određivanju karakternih osobina čovjeka, a prema tumačenju tog mističara i astronoma dužina, dubina i oblik bora na čelu, mogu također pomoći i u predviđanju budućnosti onoga tko ih ima. 

Izrazito velik broj bora na čelu, simbolizira i izrazito velik broj događaja i promjena u životu čovjeka. Suprotno tome, izrazito mali broj bora predznak je mirnog život u svim životnim fazama. Ako se postojeće bore iznenada počinju mijenjati, spuštaju se ili penju, produbljuju se i proširuju, ili se pak naglo istanjuju i nestaju, to može značiti da čovjeku predstoji neka drastična promjena u životu, a kvaliteta predstojeće životne promjene, ovisi o tome koja bora na čelu doživljava transformaciju.

7 linija bora: Karakter "ispisan" na čelu

1. SATURNOVA LINIJA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bora smještena na najvišem dijelu čela, sasvim uz kosu, pripada Saturnu, a pojavljuje se prije srednjih godina života. Kada je ta bora duga i jasno izražena, označava karakter kojeg odlikuje velika moć zapažanja, oštroumnost i opreznost. Kada je isprekidana, označava pohlepu za novcem i izraženu sklonost nerviranju. Ako je valovita, lice na kom se nalazi pripada onom tko je spreman na prijevaru i podvale.

2. JUPITEROVA LINIJA

Jupiterova linija nalazi se neposredno ispod Saturnove. Kada je ravna i jasno izražena, označava poštenje i pravednost onoga na čijem se čelu nalazi. Onaj tko ima ovu boru, prema Sandersovoj teoriji,doživjet će veliku sreću i imati priliku obogatiti se na pošten način. Također, ako je Jupiterova bora duža od Saturnove, to je predznak bogatstva, izraženog ponosa i religioznosti dotične osobe.

3. MARSOVA LINIJA

Treća bora pripada Marsu. Osoba kod koje je ova bora jasna, duga i proteže se preko cijelog čela, izrazito je hrabra i uvijek spremna boriti se za svoje ciljeve. U slučaju da je ova bora isprekidana, riječ je o kolebljivom pojedincu, a ako je pak valovita, njen vlasnik je pohotan i vrlo slobodnog ponašanja.

4. LINIJA SUNCA

Četvrta bora nalazi se iznad desne obrve i pripada Suncu. Ako je jasno izražena i proteže se skoro do centra čela, označava vrlo ambicioznog pojedinca koji zdravo rezonira. Također, ova bora predskazuje ispunjenje ambicija i uspjeh na svim planovima. Ako je pak isprekidana, simbol je sebičnosti i pretjerane žudnje za novcem. Valovita linija Sunca, otkriva da je onaj tko ju ima na čelu sklon zavisti i zlobi. Križanje ove bore s drugom borom, predznak je bogatstva i ugleda.

5. LINIJA MJESECA

Peta bora, linija je Mjeseca, a nalazi se iznad lijeve obrve. Ako je jasno izražena i ravna, znak je da će osoba koja ju ima puno putovati u daleke zemlje. Ova je bora karakteristična je za ljude s izrazito bogatom maštom. Ako je isprekidana, radi se o nekom tko je hirovit i kapriciozan, a ako je valovita, ukazuje na nepoštenje onog koji ju ima. Križana s drugom borom predznak je sreće.

6. VENERINA LINIJA

Šesta linija pripada Veneri, a proteže se između obrva. Ako je jasna i ravna označava emotivnost i sreću u ljubavi. Što je ova bora tanja, to je onaj tko ju ima nježnija i osjećajnija. Ako je valovita, označava uspjeh koji će biti ostvaren uz puno truda. Ako je izlomljena označava razočarenja u ljubavi i česte izmjene partnera.

7. MERKUROVA LINIJA

Sedma linija nosi Merkurovo ime, nalazi se odmah iznad nosa, neposredno ispod Venerine linije. Ako je jako izražena i zavija u lijevo, predznak je loše sreće, a povijena u desno, znak je dobre sreće. Oni koji umjesto jedne ovakve bore, između očiju imaju tri manje, ravne bore, po svom su karakteru duhoviti i elokventni. U slučaju da postoji više od tri bore, radi se o nekom tko je nepostojan, a nerijetko i sklon podvalama i nepoštenju. Više od tri isprekidane bore između očiju karakteriziraju brbljavca koji voli iskorištavati druge i potencijalno je sklon nezakonitim radnjama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru