kuhani slanutak, ostatak češnjaka, peršina, maslinova ulja, maslac, sol i papar dobro izmiksajte u blenderu. Po želji se možete dodati sezam, svježa ili u prahu crvenu papriku te chilli
Lifestyle
Komentari 1
kuhani slanutak, ostatak češnjaka, peršina, maslinova ulja, maslac, sol i papar dobro izmiksajte u blenderu. Po želji se možete dodati sezam, svježa ili u prahu crvenu papriku te chilli
Pečenu janjetinu nakosajte na sitne kockice te dodajte dva žumanjka, kruh koji je bio natopljen u mlijeku, češnjak, naribani luk, sol, papar, peršin, mljevenu papriku i tabasco. Dobro umiješajte sastojke dok se ne povežu, a kako bi bilo kompaktnije prilikom miješanja dodajte krušne mrvice dok smjesa ne prestane biti ljepljiva.
Oblikujte tanje polpete i ispecite ih na žaru. Ukoliko niste u prilici roštiljati, možete ih ispeći na tavi ili u pećnici na masnom papiru.
Napravite umak za posluživanje uz polpete. Skuhani slanutak, ostatak češnjaka, peršina, maslinova ulja, maslac, sol i papar dobro izmiksajte u blenderu. Po želji se možete dodati sezam, svježa ili u prahu crvenu papriku te chilli. Gustoća se može prilagoditi s malo juhe ili mlijeka po želji.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+