Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Pomozite ovim psima, oni nisu ništa krivi i samo žele živjeti!

Neki od njih imaju samo dva mjeseca, a većinom su to mladi psi kojima je zajednička tužna sudbina - život bez ljubavi i svoja četiri zida. Pomozite im...

24sata
Foto: 24sata
15 komentara

Slatkim ljubimcima iz naše rubrike "Udomi me" prijeti eutanazija. Četveronožne životinje trenutno žive u skloništu, a za svega nekoliko dana čeka ih smrt. Pružite pomoć pet malih štenaca, Leonu, Monteu, Adamu, Bibi, Kori, Karli, Nini, Lajki i drugim psima te im dajte priliku za sreću makar privremenim domom.

Možete im spasiti život, a oni će vam uzvratiti svojom odanošću i prijateljstvom. U galeriji pogledajte fotografije pasa koji mogu postati vaš najbolji prijatelj, a obratite pažnje i na rokove za eutanaziju te učinite veliko humanitarno djelo!

Uvjeti kao i u svim skloništima nisu najbolji, naročito za štence koji najčešće dolaze odvojeni od majke i imaju jako slabe šanse za preživljavanje. Zato molimo čitatelje da umjesto da kupe psa udome kućnog ljubimca koji će im biti zahvalan cijelog života. 

Zahvaljujući našim čitateljima, velik broj pasa iz rubrike "Udomi me" je spašen i sretno udomljen, no svakoga tjedna primamo nove obavijesti o eutanaziji. Otvorite srca i pronađite još malo mjesta u vašem domu jer će vam oni vratiti svaki znak pažnje i ljubavi. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message