Lifestyle

Komentari 8

Je li ovo posao iz snova? Za tri tjedna u lunaparku 26.000 kn

Je li ovo posao iz snova? Za tri tjedna u lunaparku 26.000 kn

Kandidati koji zadovolje na intervjuu provest će u travnju ili svibnju ove godine puna tri tjedna u zabavnim parkovima glavnog grada Floride i javljati agenciji koliko su zadovoljni viđenim

Jedna od najvećih britanskih putničkih agencija tvrtka Ocean Florida objavila je za mnoge oglas za posao iz snova. Sastoji se od obilazaka zabavnih parkova u Orlandu, uključujući i Disneyev s prijateljom po izboru. Uživat će tri tjedna, i za to dobiti 26.000 kuna. 

U oglasu Ocean Floride kažu da "traže nekoga tko uživa u vožnjama, vatrometu, predstavama, ukusnoj hrani i druženju sa simpatičnim Disneyevim likovima, i to u nekim od najboljih tematskih zabavnih parkova na svijetu".

POGLEDAJTE VIDEO:

Kandidati koji zadovolje na intervjuu provesti će u travnju ili svibnju ove godine puna tri tjedna u zabavnim parkovima glavnog grada Floride, odakle će javljati kako su zadovoljni s njihovom ponudom - a posjetit će Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort i SeaWorld.

Od njih se traži da imaju iskustva na društvenim mrežama, da znaju snimiti fotografiju i videozapis u kojima prikazuju iskustvo u parkovima, i eventualno da to isto postave na društvene platforme Ocean Floride. Putnička agencija preuzima troškove puta i smještaja za kandidata i za prijatelja u pratnji, a uz to im daje i dnevnice za troškove svega što parkovi nude.


Besplatne će propusnice kandidatima osigurati da što manje vremena gube u redovima za karte. Da bi što lakše odradili ove zadatke dobit će i Go Pro kameru i Fitbit pametni sat - da zabilježe i pošalju svaki zabavni trenutak s nezaboravnog putovanja.


Zainteresirani trebaju samo ispuniti jednostavan upitnik i smisliti odgovor na pitanje Ocean Floride koje glasi "koji bi Disneyev lik najradije bili i zašto". Ako imate 18 ili više godina, do 31. siječnja se ovdje možete prijaviti.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci