Lifestyle

Komentari 1833

Postoji čak pet različitih vrsta vagina: Kakvog izgleda je vaša?

Postoji čak pet različitih vrsta vagina: Kakvog izgleda je vaša?

Kao i otisak prsta, svaka vagina je jedinstvena i svaka žena ima drugačiju. No ipak ima nekih oblika koji se češće pojavljuju od onih drugih, a kozmetičarka je otkrila koji su to

Prema iskustvu žene imena Mel, stručnjakinje za depilaciju voskom s dugogodišnjim iskustvom, postoji pet tipova vagina obzirom na njihov izgled. Ona se, kaže, nagledala spolovila svojih klijentica te je uočila određene sličnosti i razlike koje se ponavljaju. Uglavnom se radi o veličini velikih i malih usni te njihovom položaju, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Vaginalna bilderica

Gospođa Barbie

Kod ovakvog tipa vagine, unutarnje male usne su u potpunosti obuhvaćene s vanjskim velikim usnama. Obje se naslanjaju na kost zdjelice.

Tipovi vagina

Gospođa Zavjesa

U ovom slučaju male usne vire izvan velikih usana, malo ili puno. Ovo je vjerojatno najčešći tip vagine.

Tipovi vagina

Gospođa Nabubrena

Ovaj model nalikuje Barbie tipu samo što su u ovom slučaju male i velike usne više usmjerene prema pubičnoj kosti i znaju biti nabubrene, ali i tanje i opuštene što ovisi o dobi ili težini žene. 

Tipovi vagina

Gospođa Potkova

Kod ovog tipa vaginalni otvor se širi prema vrhu zbog čega male usne više dođu do izražaja. Izgledom asocira na potkovu.

Tipovi vagina

Gospođa Tulipan

Ovakva vagina izgleda kao cvijet koji će upravo raširiti svoje latice. U ovom slučaju male usne proviruju kroz velike cijelom duljinom.

Tipovi vagina

Najčitaniji članci