Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Postoji formula savršenih grudi, a evo koje su vlasnice najljepših

Postoji formula savršenih grudi, a evo koje su vlasnice najljepših

Matematička jednadžba poznata kao Phi koju su izradili stari Grci, idealni omjer grudi vidi kao 45:55. Tu bi 45 posto dojke bilo iznad bradavice (gornji pol) i 55 posto ispod bradavice (donji pol)

VIDEO

Bivša manekenka Victoria's Secreta Miranda Kerr i tv ljepotice Holly Willoughby i Amande Holden također su blagoslovljene gotovo 'savršenim' proporcijama grudi, prema formuli koja određuje idealan položaj bradavica. Allen Rezai, savjetnik plastičnog kirurga, sastavio je popis od top pet celebrity zvijezda kako bi usporedio njihove grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Platila više od pola milijuna kuna da izgleda kao lutka 01:23

Odabrao je poznate osobe čije su grudi u prirodnom omjeru s oblikom tijela, no rekao je da to može biti teško procijeniti jer to ovisi o vrsti grudnjaka i odjeći koju nose.

Odabrao je poznate osobe s grudima prirodnog izgleda, uključujući Denise Richards, Michelle Keegan, Mirandu Kerr, Amandu Holden i Holly Willoughby.

Allen je rekao da za njega 'Zlatni omjer' u grudima predstavlja grudi koje su proporcionalne ostatku tijela, piše The Sun.

Nives zavela grudima pa dobila ponudu: 'Imam tri kuće, biraj...'
Nives zavela grudima pa dobila ponudu: 'Imam tri kuće, biraj...'

- Zlatni omjer u anatomiji dojke razmatra trodimenzionalni, frontalni, bočni i vertikalni geometrijski pogled dojke na temelju povijesno poznatog zlatnog ili božanskog omjera, Phi. Zlatni omjer proporcija je koja postoji u cijelom svijetu i koristi se tisućljećima. Može se naći u egipatskim piramidama, estetici lica i slično. Bilo je raznih studija koje definiraju najatraktivniji oblik dojke uzimajući u obzir omjer gornjeg i donjeg pola dojke s razinom bradavice označenom razdjelnicom između gornjeg i donjeg pola. Omjeri uključuju 35:65, 45:55, 50:50 i 55:45. Omjer dojki o kojem se uglavnom govori u medijima je 45:55 - rekao je Allen.

Denise Richards - 45:55

- Veličina Deniseinih grudi savršeno se uklapa u proporcije njenog tijela i oblika. Čini se da je njezino gornje tkivo dojke puno i gipko, što daje prirodan izgled. Pruža prirodni nagib u gornjem polu s punoćom u donjem polu - komentira Allen.

Michelle Keegan - 45:55

Grudi ove glumice također su znanstveno 'savršene'.

- Omjer dojki Michelle Keegan od 45:55 pruža prirodan izgled grudi. To je proporcionalno njezinoj vitkoj i sitnoj figuri - kaže Allen.

Demi Rose razbuktala je maštu: Grudi prekrila 'naljepnicama'...
Demi Rose razbuktala je maštu: Grudi prekrila 'naljepnicama'...

Miranda Kerr - 55:45

Najatraktivnija veličina i oblik grudi je ona koja nadopunjuje čovjekov lik, a Mirandine grudi savršeno dopunjuju njezin oblik tijela, uključujući omjer kuka i struka i visinu.

Holly Willougby - 55:45

- Hollyne grudi proporcionalne su njezinoj zategnutoj figuri, s omjerom 55:45. Čini se da ima nešto duži gornji pol dojke u odnosu na udaljenost od bradavice do dojke - rekao je Allen.

Amanda Holden - 60:40

- Omjer dojki Amande Holden je 60:40 s dužim gornjim polom dojke. Kad bi imala veći volumen, grudi bi joj izgledale nesrazmjerno - kaže Allen.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa